Liviu Vârciu, primele declarații după ce a fost externat din spital: „M-au sunat o grămadă de prieteni”

Data publicării:
Liviu Vârciu, captura foto Instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, captura foto Instagram

Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital din cauza unei răceli puternice. Care este starea de sănătate a artistului după ce s-a externat?

Liviu Vârciu a trecut prin clipe grele din cauza unei răceli puternice. Artistul a luat tratament și a apelat și la trucurile naturiste știute de la bunici, dar nimic nu l-a ajutat să se simtă mai bine. Artistul a mers de urgență la spital și a fost testet pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ, chiar dacă Liviu Vârciu a dezvăluit că nu avea miros. 


Prietenii artistului și-au făcut multe griji pentru starea lui de sănătate și l-au sunat pentru a se asigura că totul este în regulă cu artistul. Liviu Vârciu a fost externat din spital și spune că se simte din ce în ce mai bine. 


„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.


Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”,a povestitLiviu Vârciu pe rețelele de socializare.


Liviu Vârciu a dezvăluit ce simptome a avut și care au fost remediile pe care le-a încercat acasă, înainte de a avea nevoie de ajutorul medicilor. 


„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală și de coronavirus”, a spus artistul. 


Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ un an


Liviu Vârciu a trecut prin spaima vieții lui după ce s-a luptat cu virusul COVID-19. Artistul a rămas cu o pată pe plămâni din cauza infecției cu acest virus nemilos. 


„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de COVID, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni.


Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, a povestit Liviu Vârciu într-un interviu pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel