Adda, PUSĂ LA ZID de internauți. Artista doarme în pat cu fiul ei în vârstă de 5 ani. Ce le-a răspuns vedeta celor care o judecă

Data publicării:

Adda doarme în pat cu fiul ei care a împlinit 5 ani. Ce răspuns le-a dat vedeta celor care o judecă?

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă muzica ei a cucerit topurile muzicale, artista a primit adesea comentarii negative pe rețelele de socializare. Recent, Adda a fost pusă la zid de internauți deoarece doarme în pat cu fiul ei de 5 ani. Vedeta le-a oferit celor care o judecă și un răspuns emoționant. 


Adda le-a explicat că vrea să aibă grijă de fiul ei chiar și în timpul somnului, deoarece este o mămică protectivă. Artista spune că atât băiețelul ei cât și ea își doresc foarte mult să doarmă împreună, iar ea nu vede nimic greșit în această situație. 


„Woow, are 5 ani și încă dormi cu el?! Da! Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc. Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimba asta cu nici un somn de “5 stele“. Acum câteva minute l-am învelit și l-am sarutat pe cap. S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus “te iubesc, mami!”, apoi a oftat și a adormit la loc. Ora 02:35”, a scris Adda pe Instagram în dreptul unei fotografii în care apare lângă fiul ei în pat. 

 


Adda suferă de o boală extrem de rară: „Nu plec nicăieri fără injecție”


Adda a fost diagnosticată cu dermagrafism, o boală rară de piele, care este caracterizată printr-o urticarie severă dar și alte simptome interne. Vedeta a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva luni.


Adda ar fi dezvoltat această boală chiar în urma șocului anafilactic. În prezent este mult mai atentă la alimentație și nu pleacă niciodată de acasă fără injecții. Artista ia zilnic pastile pentru a preveni aceste probleme de sănătate. 


„Nu plec nicăieri fără injecție. Din fericire, nu am fost nevoită să o folosesc nicodată în acest an, de când s-a declanșat. Însă, sunt cu medicamentele. Cum simt că mi se umflă fața sau îmi apar pe mine una alta, iau pastila și, oricum, o iau în fiecare zi să previn apariția.(...) Când ai angioderm, adică ai un edem în gât, nu este o senzație pe care ți-o induci tu psihic, este real”, a declarat Adda la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel