Adelina Pestrițu, motivul divorțului de Liviu Vârciu. Abia acum s-a aflat: „M-a marcat acest episod”

Data publicării:
Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, sursa foto Instagram

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe grele după ce a pierdut o sarcină. Ce visa vedeta chiar înainte de tragedie?

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România în mediul online. Fosta prezentatoare TV se bucură de o comunitate foarte mare pe Instagram și este prezentă mereu în mediul online. 


Adelina Pestrițu este o femeie împlinită pe toate planurile, are un soț iubitor, o fetiță minunată și o carieră la care mulțe fete visează. Este căsătorită de patru ani cu Virgil Șteblea, iar căsnicia lor este de admirat. 


Dar în trecut, viața amoroasă a vedetei a trecut prin multe dezamăgiri, mai ales în ceea ce privește mariajul cu Liviu Vârciu. Cei doi au fost căsătoriți timp de un an, dar din cauza infidelităților artistului, bruneta a decis să pună capăt relației. 


Adelina Pestrițu a aflat că este însărcinată cu Liviu Vârciu chiar la începutul procesului de divorț. Sarcina era una cu risc, iar Adelina Pestrițu a pierdut copilul. 


“M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit Adelina.


A fost un moment dificil pentru aceasta și s-a temut mulți ani că nu va putea aduce un copil pe lume. 


„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă şi să se întâmple şi alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată şi am scăpat cu bine. O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ţinut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt 50% şanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată”, a mărturisit Adelina Pestriţu, într-un interviu pentru revistantango.ro, în urmă cu câțiva ani. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel