Cristina Spătar și iubitul tinerel s-au despărțit după o relație de 5 ani. De ce a luat vedeta această decizie

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa foto Instagram

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul cu 21 de ani mai tânăr. Ce spune vedeta despre bărbatul cu care a fost surprinsă?

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, aceasta a trecut prin clipe foarte grele după divorțul de soțul ei. Cântăreața a găsit puterea la acea vreme să meargă mai departe și a ales să iubească din nou. 

 

Cristina Spătar, motivul pentru care a vrut să plece definitiv din România: „N-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici”


„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars după ce s-a despărțit de Tibi.

 
Chiar dacă între ea și iubitul ei este o diferență de 21 de ani, Cristina spune că au avut o relație foarte frumoasă. Artista a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, iar în presă s-a vehiculat că frumoasa șatenă și iubitul ei, Tibi s-ar fi despărțit. Ce spune Cristina despre relația lor amoroasă?

 

Cristina Spătar, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alin Ionescu: „Pentru mine el era totul”


„Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

 

Cum s-a cunoscut Cristina Spătar cu iubitul tinerel?

 

„Ne-am cunoscut la sala de sport pe care o avea el. M-am dus să îi fac reclamă, am devenit prieteni, confidenți și apoi am făcut o relație. Avem aproape cinci ani”, a declarat Cristina Spătar pentru Antena Stars.

 

Cristina Spătar, pe mâna medicului estetician. Cum se menține pentru iubitul cu 21 de ani mai tânăr

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel