Cristina Spătar și iubitul tinerel s-au despărțit după o relație de 5 ani. De ce a luat vedeta această decizie

Cristina Spătar, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa foto Instagram

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul cu 21 de ani mai tânăr. Ce spune vedeta despre bărbatul cu care a fost surprinsă?

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, aceasta a trecut prin clipe foarte grele după divorțul de soțul ei. Cântăreața a găsit puterea la acea vreme să meargă mai departe și a ales să iubească din nou. 

 

Cristina Spătar, motivul pentru care a vrut să plece definitiv din România: „N-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici”


„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars după ce s-a despărțit de Tibi.

 
Chiar dacă între ea și iubitul ei este o diferență de 21 de ani, Cristina spune că au avut o relație foarte frumoasă. Artista a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, iar în presă s-a vehiculat că frumoasa șatenă și iubitul ei, Tibi s-ar fi despărțit. Ce spune Cristina despre relația lor amoroasă?

 

Cristina Spătar, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alin Ionescu: „Pentru mine el era totul”


„Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

 

Cum s-a cunoscut Cristina Spătar cu iubitul tinerel?

 

„Ne-am cunoscut la sala de sport pe care o avea el. M-am dus să îi fac reclamă, am devenit prieteni, confidenți și apoi am făcut o relație. Avem aproape cinci ani”, a declarat Cristina Spătar pentru Antena Stars.

 

Cristina Spătar, pe mâna medicului estetician. Cum se menține pentru iubitul cu 21 de ani mai tânăr

 

 

 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 13 mai, 13:09 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play