Cristina Spătar, motivul pentru care a vrut să plece definitiv din România: „N-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici”

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa foto Instagram

Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Care este motivul pentru care vedeta și-ar fi dorit să plece într-o altă țară?

Cristina Spătar este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Chiar dacă de-a lungul timpului a trecut prin multe suferințe, aceasta a reușit să se ridice și să meargă mai departe. Acum iubește din nou și este foarte fericită cu viața pe care o are. Vedeta și-ar fi dorit să se mute într-o altă țară, dar fostul soț nu i-a dat acordul, așa că a fost nevoită să renunțe la visul ei. 


„La un moment dat am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea, dar n-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici”, a spus Cristina Spătar, invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.


Deși este cunoscută drept „regina R&B-ului românesc”, Cristina Spătar s-a „reprofilat” în ultimii ani. După moartea mamei sale, care a afectat-o extrem de mult pe artistă, aceasta a început să cânte muzică populară. Mama Cristinei iubea folclorul românesc, așa că fiica ei a vrut să îi aducă un omagiu. 


„Piesa pe care v-am cântat în dimineața asta o cânta maestrul Ion Dolănescu și mama o iubea foarte mult. După ce am avut onoare să-l cunosc pe maestrul Botgros care e și naș al copiilor, i-am cerut un sfat și a zis: „cu mare drag. Hai să lucrăm piesa asta, că e într-adevăr o piesă frumoasă”. E o piesă tribut pentru memoria mamei mele. Mie-mi place foarte mult muzica populară”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel