Cristina Spătar, pe mâna medicului estetician. Cum se menține pentru iubitul cu 21 de ani mai tânăr

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Spătar, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa foto Instagram

Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. 

Frumoasa Cristina Spătar este într-o formă de zile mari, iar norocul îi surâde atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vedeta și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat mult mai tânăr decât ea, după divorț. Chiar dacă arată impecabil la 48 de ani, Cristina își dorește să rămână veșnic tânără și a recunoscut că apelează uneori la ajutorul medicului estetician. 


„Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului”, a spus Cristina Spătar pentru Click.ro. 


Anul trecut, Cristina Spătar a apelat la o intervenție puțin mai complicată. Vedeta a apelat la o liposucție, iar grăsimea extrasă din jurul abdomenului a fost injectată în fund. 


Cântăreața a vorbit și despre noul ei iubit. Tibi este cu 21 de ani mai tânăr și i-a oferit Cristinei sprijinul de care aceasta avea nevoie după divorț. 


„Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns.Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam”, a declarat Cristina Spătar în cadrul emisiunii „La Măruță”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel