Cristina Spătar, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alin Ionescu: „Pentru mine el era totul”

Data publicării:
Cristina Spătar, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, foto Instagram

Cristina Spătar a vorbit despre cea mai mare durere a ei, divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu, tatăl celor doi copii și bărbatul lângă care a crezut că va îmbătrâni.

Nouă ani a durat povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu. S-au despărțit definitiv și nu au mai lăsat loc nici de bună ziua, chiar dacă au împreună doi copii: Albert (11 ani) și Aida (8 ani).

Invitată în platoul „La Măruță”, artista a mărturisit că nu mai vorbește deloc cu fostul soț și chiar și relația cu fosta soacră s-a deteriorat. Singurii din fosta familie care i-au rămas aproape, fiind cumnații. 

Artista a fost profund marcată de ruptura de Alin Ionescu, despre care spune că era totul pentru ea. 


“A fost o perioadă mai delicată... ultimii doi ani din căsnicie și eu am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu-mi reproșez nimic. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul”, a declarat artista la ProTv. 

 

Și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat

 


Cristina Spătar (48 de ani) trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Vărzaru, care este cu 21 de ani mai tânăr ca ea. Bărbatul i-a fost antrenor de fitness în perioada în care era încă măritată cu Alin Ionescu. “L-am cunoscut înainte cu două luni de divorț și a fost un sprijin pentru mine. M-a curtat asiduu și am zis de ce nu? A fost omul potrivit la locul potrivit”, a spus cântăreața despre iubitul ei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar)

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel