Cristina Șișcanu nu se oprește din slăbit. Ce dietă ține vedeta după ce a pierdut 27 de kilograme: „Am slăbit 5 kg in doua săptămâni și jumătate fără sa simt foame”

Data publicării:
Cristina Șișcanu, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, foto Instagram

Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta pe care o ține pentru a pierde kilogramele nedorite.

Cristina Șișcanu continuă să țină dietă, chiar dacă a slăbit 27 de kilograme. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit regimul alimentar care a ajutat-o să dea jos 5 kilograme în doar 2 săptămâni. 


„De o săptămâna mă țin de un plan alimentar  conceput de un nutriționist. Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care ma va ajuta sa scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg in doua săptămâni și jumătate fără sa simt foame sau poftă”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram

 

Fanii au reacționat imediat, mulți criticând decizia vedetei de a slăbi și mai mult.

 „Nu stiu daca ar mai fi cazul sa slabesti, esti foarte bine asa cum esti...chiar imi place!!Dar tu decizi!”, Cred ca nu mai e cazul sa slabesti,ai o fata obosita, mai frumoasa erai inainte”, „Tine-o tot asa”, sunt câteva dintre comentariile pe care Cristina Șișcanu le-a primit la postarea ei de pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel