Cristina Cioran și fostul iubit, scandal în plină stradă. Actrița, cu ochii în lacrimi, în timp ce Alex Dobrescu o amenința cu poliția: „Dă-mi cheia”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt protagoniștii unui nou scandal, la câteva săptămâni de la despărțire.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, însă scandalul pare departe de a se termina. Chiar dacă cei doi păreau că se iubesc mai mult ca niciodată, vestea rupturii dintre ei a venit ca un șoc pentru fani. După ce au pus oficial capăt poveștii de dragoste, amândoi și-au aruncat mai multe cuvinte dure în spațiul public și au da vina unul pe celălalt. Mai mult, fostul logodnic al actriței și-a refăcut deja viața, afișându-se în mediul online cu o nouă domnișoară. 

Pentru a se liniști și pentru a trece cu bine peste această perioadă dureroasă, Cristina Cioran s-a mutat deja din casa fostului iubit. Totuși, chiar dacă păreau că lucrurile s-au liniștit, a ieșit un nou scandal la iveală între cei doi. Potrivit informațiilor wowbiz cei doi s-au certat în plină stradă, ba chiar Alex Dobrescu a amenințat-o pe actriță că va chema poliția. Chiar dacă nu este clar motivul care a dus la această situație neplăcută, cert este faptul că actrița era extrem de afectată, izbucnind în lacrimi în plină stradă.

"Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!", i-ar fi spus Alex Dobrescu Cristinei Cioran, potrivit sursei citate. 

"Nu am cheie", i-a explicat actrița, cu ochii în lacrimi.

Poate te interesează și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea. Alex Dobrescu a fost săltat cu duba de către polițiști

 

Cristina Cioran s-a mutat cu mama sa, după despărțire

Cristina Cioran are nevoie de foarte multă susținere în această perioadă grea, motiv pentru care actrița s-a hotărât să se mute cu mama ei. Chiar dacă nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge în această situație, vedeta nu are de ales. 

„Ce să facă fetița mea, Emma este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine', a susținut Cristina Cioran, potrivit ego.ro.

Pe aceeași temă: Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă

 

Vedeta își va duce fata la creșă

Anul viitor vedeta se la întoarce la muncă, motiv pentru care își va lăsa fetița la creșă. Chiar dacă s-a încheiat un episod destul de dur din viața ei, aceasta era recent optimistă, cu privire la viitor. 

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului: „Mai avem niște lucruri de rezolvat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel