Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă

Data publicării:

Cristina Cioran a oferit noi detalii cu privire la despărțirea de Alex Dobrescu.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că actrița Cristina Ciorna s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, în urmă cu câteva săptămâni. De la aflarea veștii rupturii dintre cei doi, în spațiul public au apărut mai multe scandaluri ce-i vizau pe aceștia, ba mai mult, tatăl copilului actriței și-a refăcut deja viața, întrucât s-a fotografiat cu o altă domnișoară, la scurt timp după despărțire. Acum, vedeta spune că singurul ei regret este că nu a pus punct relației de iubire mai devreme, când bărbatul începuse deja să aibă anumite schimbări comportamentale. 

„Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa. Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit viva

VEZI și: Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului: „Mai avem niște lucruri de rezolvat”

 

Cine o ajută pe actriță în această perioadă

Chiar dacă tatăl copilului ei a ales să plece pe alt drum, vedeta nu a rămas singură. Aceasta este ajutată în această perioadă dificilă de mama sa, care s-a mutat la ea o perioadă. De asemenea, Cristina Cioran dă se înțeles faptul că fostul ei partener de viață nu știe noua adresă în care aceasta locuiește.

„Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine.”, a mai dezvăluit actrița, pentru sursa citată.

VEZI și:  Cristina Cioran, acuzații neașteptate la adresa fostului iubit, după despărțire: "Să-și achite ce are de achitat"

„Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie”

Cristina Cioran a trecut prin multe greutăți cu Ema. Vedeta a născut prematur, după care bebelușul și-a petrecut mult timp în spital, pentru a se face bine. Acum, înainte de toate, actrița spune că a luat această decizie pentru fiica ei, care are nevoie de liniște pentru a crește cât mai armonios. Actrița este fericită că a reușit să ia acum acestă decizie și nu a mai prelungit „răul”.

„Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus ea. 

Cristina Cioran, conversație halucinantă cu Alex Dobrescu. Fostul iubit a făcut-o de râs pe actriță, în mediul online

 

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent,  înainte de despărțire

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel