Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului: „Mai avem niște lucruri de rezolvat”

Data publicării:
Cristina Cioran, captură video PRO TV
Descriere foto: Cristina Cioran, captură video PRO TV

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la puțin timp după ce au anunțat că vor să se căsătorească. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației lor de iubire, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Din acel punct, și până în prezent, au ieșit la iveală mai multe lucruri controversate cu privire la relația celor doi, semn că lucrurile nu mai mergeau bine de ceva timp. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care fanii așteptau detalii cu privire la nuntă, căci cei doi abia se logodiseră în urmă cu puțin timp. 

Iubitul artistei a fost cel care a făcută publică despărțirea, în mediul online, unde le-a spus tuturor că este „fostul iubit” al actriței. Au urmat apoi mai multe declarații neașteptate, din ambele tabere, iar ceea ce a șocat însă pe toată lumea a fost faptul că Alex Dobrescu s-a afișat în mediul online cu o altă femeie, în condițiile în care declara că își dorește în continuare să repare relația cu Cristina.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Cristina Cioran a vorbit despre despărțirea de Alex Dobrescu, dar și despre planurile pe care le are pentru viitor.

 

„Nu este o glumă. Eram de doi ani. Poate că, într-adevăr, am ars niște etape. Habar nu am, nu sunt un expert în relații, asta s-a văzut.  (...) Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost. (...) Eu de când am copil am realizat un lucru: bărbații și copiii au foarte multe în comun. Acum, fiecare înțelege ce vrea”, a mărturisit Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV.

 

Întrebată dacă îl mai iubește pe Alex Dobrescu, Cristina Cioran a răspuns:

„Asta cu dragoste e foarte ciudată. Sentimentele există! Vin, pleacă, sunt acolo, nu mai știi de capul tău. După această despărțire am simțit un tumult. Am venit aici să vorbesc despre mine și fetița mea și să vă spun că suntem bine. Importantă pentru mine este sănătatea ei, fericirea ei, pacea ei. Am trecut, în perioada asta, printr-o otită cu ea, cine are copii înțelege”, a mai spus actrița.

„Mai avem niște lucruri de rezolvat. El a spus că îmi dă, că face. Eu am specificat că nu am nevoie de nimic. Poate să fie prezent în viața fetiței. El a fost extraordinar în raport cu fetița. Dacă ceva nu merge... Eu am mai stat într-o relație care nu mergea. Prea mult, am stat 10 ani. E mai sănătos așa. ”, a mai spus vedeta.

Cristina Cioran susține că tatăl fetiței sale are datorii la ea

Cristina Cioran a mărturisit că nu are nevoie de nimic din partea fostului iubit, însă vrea doar ca bărbatul să își achide datoriile pe care le are la ea. 

'Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă', a precizat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fiicei sale a zis că e nefericită

'Sunt convins că nu este foarte fericită. Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat', spunea Alex Dobrescu.

'Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece', a spus Cristina Cioran la cele afirmate de tatăl fiicei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel