Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea. Alex Dobrescu a fost săltat cu duba de către polițiști

Data publicării:
Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, are din nou probleme cu legea.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, are din nou probleme cu legea, după o șicanare în trafic. Bărbatul a fost săltat direct din trafic, și a fost condus la Udriște pentru o serie de teste, pentru alcool și pentru substanțe interzise.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea

Ulterior, Alex Dobrescu a spus în mediul online că nu a fost vorba de ceva grav, ci doar s-a certat cu cineva în trafic. După ce a primit rezultatele testelor, bărbatul a postat totul pe internet pentru a le demonstra urmăritorilor că nu se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise în timpul incidentului din trafic.

”Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze.

Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.”, a spus Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației lor de iubire. Din acel punct, și până în prezent, au ieșit la iveală mai multe lucruri controversate cu privire la relația celor doi, semn că lucrurile nu mai mergeau bine de ceva timp. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care fanii așteptau detalii cu privire la nuntă, căci cei doi abia se logodiseră în urmă cu puțin timp. 

Iubitul artistei a fost cel care a făcută publică despărțirea, în mediul online, unde le-a spus tuturor că este „fostul iubit” al actriței. Au urmat apoi mai multe declarații neașteptate, din ambele tabere, iar ceea ce a șocat însă pe toată lumea a fost faptul că Alex Dobrescu s-a afișat în mediul online cu o altă femeie, în condițiile în care declara că își dorește în continuare să repare relația cu Cristina.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Cristina Cioran a vorbit despre despărțirea de Alex Dobrescu, dar și despre planurile pe care le are pentru viitor.

„Nu este o glumă. Eram de doi ani. Poate că, într-adevăr, am ars niște etape. Habar nu am, nu sunt un expert în relații, asta s-a văzut.  (...) Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost. (...) Eu de când am copil am realizat un lucru: bărbații și copiii au foarte multe în comun. Acum, fiecare înțelege ce vrea”, a mărturisit Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV.

Întrebată dacă îl mai iubește pe Alex Dobrescu, Cristina Cioran a răspuns:

„Asta cu dragoste e foarte ciudată. Sentimentele există! Vin, pleacă, sunt acolo, nu mai știi de capul tău. După această despărțire am simțit un tumult. Am venit aici să vorbesc despre mine și fetița mea și să vă spun că suntem bine. Importantă pentru mine este sănătatea ei, fericirea ei, pacea ei. Am trecut, în perioada asta, printr-o otită cu ea, cine are copii înțelege”, a mai spus actrița.

„Mai avem niște lucruri de rezolvat. El a spus că îmi dă, că face. Eu am specificat că nu am nevoie de nimic. Poate să fie prezent în viața fetiței. El a fost extraordinar în raport cu fetița. Dacă ceva nu merge... Eu am mai stat într-o relație care nu mergea. Prea mult, am stat 10 ani. E mai sănătos așa. ”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel