Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, devastați de durere. Cei doi au făcut anunțul împreună, cu ochii în lacrimi

Data publicării:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat cu tristețe faptul că au pierdut pe cineva foarte drag.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cu toate acestea, cei doi mai au încă lucruri și amintiri care îi leagă și care îi fac să revină din când în când împreună. Un astfel de exemplu este reprezentat de pisica celor doi, Prințesa, pe care actorii o aveau de foarte mult timp. Totuși, fostul cuplu celebru le-a dat fanilor o veste extrem de tristă, pe rețelele de socializare. Pisica pe care ei au iubit-o atât de mult a murit, după 17 ani de viață. După cum reiese din cele scrise de aceștia, amândoi au fost alături de Prințesa, până în ultima clipă.

Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess.

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi: "E cea mai tristă veste pe care pot să o dau”. Anunțul care l-a întristat pe actor

Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi

Se pare că pisica celor doi rămăsese în grija Cristinei Ciobănașu, după despărțire, motiv pentru care Vlad Gherman s-a dus la fosta lui iubită, pentru a-și lua la revedere de la pisicuță.

„Am venit să o văd pe Prințesa pentru ultima oară și m-au lovit toate amintirile pe care le-am avut cu ea, e tare greu să o văd așa.”, a spus Vlad Gherman pe instastory.

Actorul a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de mulți ani, alături de Cristina Ciobănașu. Chiar dacă despărțirea celor doi a stârnit un val de reacții triste în rândul fanilor, care nu au vrut să accepte această ruptură, actorul și-a găsit relativ repede altă parteneră de viață, Oana Moșneagu, care îi este și colegă de platou, în serialul Adela, de pe Antea 1. Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, urmăritorii continuă să îl întrebe pe Vlad, de câte ori au ocazia, despre despărțirea de fosta lui iubită și despre resentimentele care au rămas în urma ei. La ultima sesiune de întrebări și răspunsuri pe care a făcut-o actorul pe contul său de Instagram, un fan l-a întrebat pe artist: ”Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară și a părut destul de radical.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.

Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”

Ce comparație a făcut Vlad Gherman între Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

În urmă cu ceva timp, într-un interviu, Vlad Gherman a făcut o comparația între actuala lui parteneră, care are 31 de ani, și Cristina Ciobănașu, în vârstă de 25 de ani. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.

Vlad Gherman, pregătit să facă marele pas. Actorul vrea să o ceară în căsătorie pe Oana MoșneaguGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience