Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi: "E cea mai tristă veste pe care pot să o dau”. Anunțul care l-a întristat pe actor

Data publicării:
sursa foto: Vlad Gherman, Instagram
Descriere foto: sursa foto: Vlad Gherman, Instagram

Vlad Gherman a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman este, fără doar și poate, una dintre persoanele publice cele mai active pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent, atât cu detaliile din viața personală, dar și din cea profesională. De data aceasta însă, anunțul pe care l-a făcut actorul i-a întristat pe urmăritorii săi. Acesta a apărut în lacrimi pe Instagram, unde și-a înștiințat comunitatea de faptul că urmează o perioadă de timp în care nu va mai filma vlogguri. Plin de umor după cum i-a obișnuit deja pe toți cei din mediul virtual, actorul a făcut și o glumă rapid, pentru a depăși momentul de tristețe. 

"E cea mai tristă veste pe care pot să o dau. Plâng pentru că...Hai mă, plâng pentru că am alergie, am nasul înfundat,  pentru că o rinită alergică și sunt alergic la pisică. Am încercat să nu mă întristez foarte tare și să glumesc cu voi, așa cum fac de obicei. Ultimul vlog. Nu plec definitiv.", a spus cu lacrimi în ochi Vlad Gherman în mediul online.

Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber

Vlad Ghermna și Oana Moșenagu formează unul dintre cele mai fresh cupluri din lumea mondenă, reușind într-un timp relativ scurt să câștige simpatia fanilor. Chiar dacă au două vieți foarte încărcate, în prezent fiind extrem de solicitați pe platoul de filmare, acolo unde filmează tot împreună, când se întoarce acasă îndrăgitul cuplu preferă să petreacă cât mai mult timp în doi, în care să se relaxeze, fie în fața unui film bun, fie cu multă mâncare nesănătoasă.

”Așa ne relaxăm și ne face plăcere să facem lucruri împreună. Statul pe canapea, mâncatul de popcorn și uitatul la ceva face parte din rutina noastră de weekend.”, a spus Oana Moșneagu, potrivit ego.ro

Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu mă mai afectează”

Care este stilul de viață pe care-l urmează cei doi

Pentru că în timpul săptămânii sunt mereu prezenți pe platourile de filmare și încearcă să mănânce cât mai sănătos, cei doi spun că în weekend își fac de cap în adevăratul sens al cuvântului și mănâncă tot felul de alimente nesănătoase.

”La noi „cheat day” ( nr. trișatul meselor) este de fapt cheat weekend. De fapt, începe de vineri toată situația asta nefastă. Ne porcim, ce să mai vorbim pe ocolite. Ne place să mâncăm. Dar în timpul săptămânii chiar ținem, cât de cât așa un soi de regim. Bine și filmăm foarte mult, nu prea avem timp să mâncăm.”, a spus Vlad Gherman.

”Cumva în timpul săptămânii încercăm să avem grijă cât putem de mult și cum am terminam vineri filmările, cum am ieșit pe poarta platoului de filmare, s-a terminat. O dăm cu nachos, pizza, burgeri, sucuri, înghețată, dulciuri. Și pe set încercăm să mâncăm cât mai sănătos, că oferta e și acolo bogată de tot felul de sandvișuri și eugenii.”, l-a completat imediat pe actor iubita sa.

Cine face curățenie în casa celor doi

Când vina vorba despre curățarea locuinței, Oana Moșneagu recunoaște faptul că ea nu prea are timp să se ocupe de această activitate, motiv pentru care Vlad Gherman este cel menține ordinea deseori.

”Sincer, după ce se termină proiectul poate o să fac asta. Acum nu. Așa rămâne tot și primul care are timp face curățenie. De obicei el are mai mult timp decât mine pentru că eu filmez mai mult în perioada asta. Îl laud că este foarte harnic.”, a mai spus actrița.

Vlad Gherman, atac dur la adresa Cristinei Ciobănașu, fosta sa iubită. Acesta a comparat-o cu Oana Moșneagu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel