Cristina Ciobănașu, reproșuri la adresa fostului iubit: ”Cu cine vorbești? Cu Oana?”. Ce a deranjat-o pe actriță

Data publicării:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut un schimb de replici neașteptat, în văzul tuturor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format o relație timp de foarte mulți ani de zile. În urmă cu ceva timp însă, cei doi au ales să-și spună ”Adio”, lucru care i-a întristat foarte tare pe fani. Acum, amândoi și-au refăcut deja viața, Vlad Gherman găsindu-și alinarea chiar în brațele unei colege din platoul serialului la care aceștia filmează în prezent, ”Adela”, de pe Anta 1, care se află spre finalul ultimului sezon. Cei doi foști iubiți s-au întâlnit cu acest prilej din nou, pentru a mai filma câteva secvențe. Aceștia au avut și un schimb de replici savuros, pe care Cristina Ciobănașu a ținut să îl imortalizeze pe Instagram, acolo unde ”postează prea puțin”, după cum i-a reproșat chiar fostul ei iubit. Dialogul dintre ei doi a degenerat rapid, iar în discuție a venit vorba despre Oana Moșneagu.

„Cristina Ciobănașu: E bine? E bine așa? Nu, că am primit reproșuri că postez prea puțin.

Vlad Gherman: Da, e bine, în sfârșit postezi și tu, da.

Cristina Ciobănașu: I-am zis că eu nu am timp să postez.

Vlad Gherman: Mamă, toată lumea te crede, mă jur.

Cristina Ciobănașu: Chiar nu am timp, uite ce face el, în loc să fie atent la filmare, el stă și postează, dă mesaje, nu știu ce face acolo. Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe că ai filmare astăzi?

Vlad Gherman: Ba da! A fost la doctor, sărăcuța.”, a fost discuția dintre cei doi, în timpul filmărilor.

De ce a lipsit Cristina Ciobănașu din mediul online: ”Nu prea am fost bine”

Vlad Gherman nu mai este afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu

Deși Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, urmăritorii continuă să îl întrebe pe actor, de câte ori au ocazia, despre despărțirea de fosta lui iubită și despre resentimentele care au rămas în urma ei. La una dintre sesiune de întrebări și răspunsuri pe care acesta a făcut-o  pe contul său de Instagram, un fan l-a întrebat pe artist: ”Te mai afectează despărțirea de Cris?”. Răspunsul acestuia nu a întârziat să apară și a părut destul de radical.

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, devastați de durere. Cei doi au făcut anunțul împreună, cu ochii în lacrimi

 

 

Ce comparație a făcut Vlad Gherman între Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

În urmă cu ceva timp, într-un interviu, Vlad Gherman a făcut chiar și o comparația  subtilă între actuala lui parteneră, care are 31 de ani, și Cristina Ciobănașu, în vârstă de 25 de ani. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.

Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel