Cristi Mitrea, replici tăioase către Cătălin Zmărăndescu: „E contrat principiilor noastre de sportivi”. Acuzațiile pe care i le aduce

Data publicării:
Cristi Mitrea, Cătălin Zmărăndescu / captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Cristi Mitrea, Cătălin Zmărăndescu / captură video Youtube, Catalin Maruta

Cristi Mitrea și  Cătălin Zmărăndescu au avut parte de confruntarea față în față.

Cătălin Zmărăndescu este ultimul Faimos eliminat din cadrul emisiunii Survivor All Stars. Astfel, acesta și-a făcut apariția în cadrul în platoul lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, pentru a dezvălui informații din culisele show-ului de supraviețuire și pentru a justifica anumite decizii pe care le-a luat acolo și care poate s-au văzut diferit pe micile ecrane. 

De asemenea, el a fost luat la rost de Cristi Mitrea, care nu înțelege cum de Zmărăndescu a putut să stea indiferent în tabără, fără să-și ajute coechipierii la treburile care erau zilnic de desfășurat acolo. Este contrar conduitei unui sportiv, consideră Mitrea. 

Cătălin Zmărăndescu: Nu am vrut să fac absolut nimic, sincer. I-am lăsat și pe ei să vadă cum e viața la țară. 

Cristi Mitrea: E contrat principiilor noastre de sportivi. Ca sportiv, mi se pare contrar credinței noastre să stai cu mâinile în sân, să nu faci nimic, asta nu am înțeles-o.

Cătălin Zmărăndescu: În sezonul meu am construit, și mi-au sărit toți în cap. Nu a existat nicio discuție din partea lor, dacă îi deranja, puteau să-mi spună.

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Cătălin Zmărăndescu, luat la rost de Cristi Mitrea

În continuare, Cristi Mitrea i-a reproșat luptătorului faptul că, deși se pretinde a fi extrem de religios, acesta s-ar fi supărat în momentul în care Jador s-a decis să ajute o persoană din tabăra adversă. Acesta este și momentul în care Zmărăndescu l-a contrazis, spunându-i că, de fapt, realitatea este alta. 

Cristi Mitrea: Apropo de omenie, a fost la un moment în care Jador i-a dat mâncare Mariei și nu ți-a convenit.

Cătălin Zmărăndescu: Eu? Arată-mi în momentul ăsta. Arată-mi dacă am spus așa ceva.

Cristi Mitrea: Ai dat și tu porțiile tale.

Cătălin Zmărăndescu: Ești departe de subiect, eu am fost de acord cu el, i-am ținut partea. Eu îl înțeleg pe Jador că face asta, e un om credincios. Am fost contra echipei, care a zis că de ce dai Războinicilor, când noi ar trebui să avem forțe.

VEZI și: Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars. Ce a făcut-o pe Războinică să plângă: „Poate multă lume nu înțelege chestia asta”

Schimbul de replici a continuat

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat, iar Mitrea nu a înțeles cum cineva care a plecat cu Biblia în Republica Dominicană poate, în același timp, să-și bârfească colegii. Zmărăndescu și-a recunoscut însă greșeala și spune că încearcă să schimbe mai multe lucruri la el.

Cătălin Zmărăndescu: Nu pot să mă schimb în câteva luni de zile. Mai am lucruri de făcut.

Cristi Mitrea: Astea cum se împacă cu religia și credința? Acolo citeai nonstop din Biblie, trebuia să fii mai conștient ca oricând că nu trebuie să faci asta.

Cătălin Zmărăndescu:  Ai dreptate. Legat strict de acest subiect, o să rămâneți surprinși. Echipa Faimoșilor a tras la sorți cine și cum pleacă acasă, asumați. Se știa clar la acel moment că nominalizarea echipei a fost Jorge. El și-a jucat cartea.

Cristi Mitrea: Mie mi se pare că jocul nu mai are niciun farmec când spuneți că trageți la soți. Te duci la concurs, nu să tragi la sorți cine pleacă acasă, mie nu mi se pare un concurs ăsta.

VEZI și: Amna, uimită de băiatul ei. Replicile primite din partea lui David, la care nu se aștepta: „Noi nu am fost crescuți așa”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel