Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars. Ce a făcut-o pe Războinică să plângă: „Poate multă lume nu înțelege chestia asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Ștefania Ștefan. Sursă foto: Voyo
Descriere foto: Ștefania Ștefan. Sursă foto: Voyo

Ștefania Ștefan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns la Survivor All Stars.  

Dorul de casă și de cei dragi este cu siguranță mai greu de suportat decât foamea sau lipsa de confort, iar acest lucru își spune cuvântul și în cazul Ștefaniei Ștefan.

Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars

Războinica a vorbit cu ochii în lacrimi despre iubitul ei, Șerban Korek, căruia îi simte lipsa din ce în ce mai mult. Dacă Șerban o privește pe iubita lui din fața televizorului, Ștefania îi dedică toate victoriile de la Survivor All Stars, sărutând de fiecare dată brățara pe care a primit-o cadou de la el.

Lola Crudu: Dorul este diferit de data aceasta, pentru că în primul sezon îmi era dor de iubitul meu, acum îmi e dor de soțul meu.

Oana Ciocan: Pentru tine (n.r. Ștefania Ștefan) e iubit și va fi viitor soț, pentru că te va cere în căsătorie.

Ștefania Ștefan: Cu câtă presiune ai spus. Deci eu abia aștept să câștigăm următoarea comunicare, că vreau să-i zic să nu aibă presiune.

Alexandra Duli: Ștefane să pregătești inelul!

Lola Crudu: Eu nu am vorbit cu George 5 luni, dar el pregătise inelul după ce am plecat.

Te-ar putea interesa și: „Nu ignorați apelul meu”. Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Ce i s-a întâmplat prezentatorului la doar câteva zile după decesul socrului său

„Mulți oameni au nevoie de spațiul lor privat, de timpul lor. Eu nu am avut niciodată nevoie de asta și nici el”

Ștefania a vorbit despre relația lor specială, subliniind că, spre deosebire de alți concurenți care au nevoie de timp și spațiu personal, ei sunt obișnuiți să petreacă mult timp împreună. Astfel, separarea lor în cadrul competiției este o adevărată provocare pentru ambii. Cu toate acestea, Ștefania își propune să continue să lupte în competiție și să își exprime dragostea pentru Șerban prin gesturi simbolice, cum ar fi sărutarea brățării.

Ștefania Ștefan: Până nu ajungi la Survivor nu o să înțelegi ce e Survivor. De acasă se vede altfel. Poate multă lume nu înțelege chestia asta, de ce e Șerban în sus, Șerban în jos. Relația noastră e puțin mai diferită, eu lucrând de acasă, el în mare parte a timpului lucrând de acasă, noi suntem mereu împreună. Mulți oameni au nevoie de spațiul lor privat, de timpul lor. Au nevoie să meargă la muncă. Eu nu am avut niciodată nevoie de asta și nici el.

Lola Crudu: Ștefa, în momentul în care o să vezi verigheta pe mână și îi spui Domnului  „Da!”, se schimbă viața, ți se schimbă toată viața. E frumos că viața ta va face sens. Nu e doar despre tine și nu e doar despre el, este despre voi.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

Ștefania Ștefan: El m-a învățat să trec peste traumele mele, să învăț să iubesc, să comunic, să fiu, din nou, fata aceea care eram înainte să am relația aceea toxică. Îmi este greu. Știu că este a doua oară aici. Sunt mai puternică din punctul aceasta de vedere. Sper că e bine, că e cuminte și că mă așteaptă acasă, ca prima oară.

Eu voi merge în continuare la traseu, voi face același ritual și mă voi gândi mereu la el și voi săruta brățara și când voi avea ocazia, la fiecare punct îi voi face un semn (n.r. inimă) lui, că îl iubesc din suflet.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel