Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni, după ce acesta l-a acuzat pe TJ Miles pentru că nu a plâns la eliminarea sa: „Ca ce chestie îl certa?”

Data publicării:
Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta
Descriere foto: Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta

Cristi Mitrea a avut mai multe replici acide la adresa lui Zanni.

Revenirea lui Zanni în tabăra concurenților ce au rămas la Survivor All Stars a stârnit extrem de multe reacții, dar și păreri controversate. Astfel, dintre toate, un lucru major i-a deranjat pe foarte mulți dintre cei ce au privit emisiunea de acasă și, anume, faptul că acesta i-a tras la răspundere pe unii concurenți de faptul că nu au suferit, în momentul în care el a fost eliminat, printre care și TJ Miles, cei doi fiind prieteni până în acel punct. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Cristi Mitrea, care consideră că abordarea lui Zanni a fost total greșită. 

„Mi se pare o argumentare greșită, partea emoțională nu are nicio legătură cu scopul pentru care te duci acolo, emoțional poate să-ți pară rău de omul ăla că pleacă, indiferent că scopul tău acolo este să-l învingi și să fii mai bun ca el, pe de altă parte, cu judecătorul universului, care e indignat de faptul că nu toată lumea simt pentru el... haide, măi fraților, lăsați-mă, că se schimbă denumirea. Nu mai e Survivor, e „Salvați-l pe Zanni”, așa se numește emisiunea.”, a spus Cristi Mitrea nervos, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Nu e chiar așa.”, i-a luat apărarea Ștefania Stănilă lui Zanni.

„Nu, „că ție nu ți-a părut rău că am plecat”, ce ai măi? Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să judeci omul pentru așa ceva, sau cel puțin nu ne arăta nouă că pe tine te frustrează faptul că nu a plâns după tine populația din Dominicană.”, a mai spus Mitrea.

Te-ar putea interesa și: Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Cristi Mitrea, deranjat de atitudinea lui Zanni

Astfel, în ciuda justificării făcute de Ștefania Stănilă, care spune că Zanni a avut această reacție, întrucât cei patru Faimoși au fost extrem de apropiați și de aici și așteptările, Mitrea consideră că acesta nu ar fi trebuit nicio secundă să-l tragă la răspundere pe TJ Miles în felul în care a făcut-o.

„Poate nu s-a văzut chestia asta acasă, dar noi, ultimii patru rămași, Ana, TJ și Zanni, chiar am rămas foarte uniți și probabil că de asta...”, a continuat Ștefania.

„100% m-a deranjat abordarea lui, îi certa, îl certa pe TJ. Ca ce chestie? Nu ne tăiem venele acum.”, a adăugat Mitrea.

Citește și: Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Pe cine vede Ștefania Stănilă câștigător

În final, în ciuda acuzațiilor aduse de cei de acasă, Ștefania spune că nu s-a lăsat nicio clipă influențată de Zanni, iar când vine vorba de cel pe care ea îl vede ca fiind marele câștigător, aceasta spune că, fără doar și poate, el este numele pentru care mizează.

„Eu nu mi-am dorit să cresc în ochii lui Zanni, eu am vrut să fiu acolo 100%, cine mă place, cine nu, nu, e liberă să mă judece. Eu de când am plecat acolo spun „Faimoși până la capăt”, să câștige un Faimos, dar consider în continuare că Zanni este un pachet complet, este foarte implicat și e bun pe toate planurile, îl văd câștigător.”, a încheiat Ștefania.

Citește și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel