Cristi Mitrea și Jorge, scandal în direct: „La probe erai zero barat. Ce cauți la Survivor All Stars?”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristi Mitrea, Jorge/ captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Cristi Mitrea, Jorge/ captură video Youtube/ La Măruță

Cristi Mitrea și Jorge și-au împărțit mai multe replici dure, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

După eliminarea de la Survivor All Stars, care a fost făcută din cauze medicale, Jorge a venit în platoul lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, pentru a dezvălui detalii din show-ul de supraviețuire, dar și pentru a-l confrunta față în față pe Cristi Mitrea, care a spus adesea fel de fel de lucruri negative la adresa sa. Astfel, cei doi și-au împărțit replici destul de tăioase, artistul fiind acuzat de faptul că nu are nicio aptitudine fizică pentru care să facă parte dintr-un astfel de concurs. 

Cristi Mitrea: Invidios? Pe ce? Ai stat degeaba. Ai stat și ai sprijinit gardul, te-ai certat cu fetele alea pe tăiatul morcovului. 

Jorge: Măi, băiatule, fii atent ce s-a întâmplat, ha să-ți explic faza cu morcovul, pentru că aia mie mi-a pus capac. El știe, măi (n.r. Cristi Mitrea), el a fost acolo, știe mai bine, ascultați-l pe Mitrea, vă rog eu, credeți-l pe el.

Cristi Mitrea: Ai și glume, el de asta trebuie să meargă la emisiuni, măi frate, are ce oferi. Tu nu ai voie să scoți All Stars pe gură, tu să scoți All Stars pe gură, iartă-mă, când zicem All Stars, noi zicem cei mai buni din cei mai buni. Tu ai fost în două sezoane, în ambele ai căzut, ți-ai rupt ceva ca Nemeș. Și ai venit acasă pe accidentare. 

Jorge: Dacă erai foarte bun, nu te bătea o fată la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars

Jorge, adevărul despre accidentare

În continuare, artistul a vorbit și despre accidentarea pe care a suferit-o în concursul din care a ieșit mai repede decât și-ar fi dorit. Mai mult, acesta spune că va ajunge curând și pe masa de operație.

„În situația în care m-am accidentat, nu decideam eu să nu intru pe teren, medicul decidea, nu noi ca și participanți decidem când să intrăm pe teren. Medicul a zis că am căzut destul de rău, că vor să facă investigații, au durat cam 12 zile pentru interpretarea RMN-ului, este ruptură de menisc din nou, am programat deja operația. Nu era decizia mea să stau pe bară. Jador a zis că-s mincinos, iar după și-a cerut scuze. Eu nu sunt supărat.”, a mai dezvăluit Jorge.

VEZI și: Jador, adevărul despre descalificarea de la Survivor All Stars: „Știți cu toții ce voiam”. Artistul este sigur că iubita sa va veni curând acasă

Replici tăioase între Jorge și Cristi Mitrea

Replicile tăioase nu s-au încheiat aici, iar Cristi Mitrea a continuat să-i spună acestuia faptul că nu-l „recomandă” nimic pentru competiția Survivor All Stars.

Jorge: Ar fi fost extraordinar să fiu la Războinici de la început, lucrurile la Faimoși s-au stricat din a doua săptămână. S-au auzit niște vorbe prin spate că eu sunt favorizat, să ei vor să mă țină până în finală.

Cristi Mitrea: Își prelungea concediul în Dominicană.

Jorge: Asta e părerea lui și i-o accept. E el campion și e tare.

Cristi Mitrea: Pe tine au fost foc toți. De ce pe tine? Erai bun? Bun la ce? Tăiai morcov, la probe erai zero barat, te împiedicai, n-ai țintă, n-ai nimic. Ești bun la ce? N-ai ajutat nici echipa.

Citește și: Scandal între Ana Pal și TJ Miles la Survivor All Stars. De la ce a pornit totul: „M-a deranjat că a început să plângă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel