Jador, adevărul despre descalificarea de la Survivor All Stars: „Știți cu toții ce voiam”. Artistul este sigur că iubita sa va veni curând acasă

Data publicării:

Jador a făcut primele declarații, după ce a părăsit competiția Survivor All Stars.

Jador a avut parte de o eliminare total neașteptată din cadrul emisiunii Survivor All Stars. Chiar dacă mulți îl vedeau a fi parte din finală, ba chiar unul dintre potențialii câștigători ai marelui premiu, acesta a uimit pe toată lumea în momentul în care a decis să fugă la propriu din competiție, lucru care i-a adus, ulterior, descalificarea. 

Astfel, invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, celebrul cântăreț a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, dar a făcut și o serie de afirmații cu privire la iubita sa care a rămas în competiție, Oana Ciocan. 

„Sunt primul care a fugit din Survivor. Vine acasă într-o săptămână, îți zice Jador. Ea în cealaltă săptămână vine acasă, îți promit. Îți zic eu că pleacă. Unde pun eu inimioara... Da, pleacă. Nu fuge, ea e mai elegantă. Lasă, să nu câștige, mergem cu ziua și câștigăm bani. Noi acolo nu știam care e premiul și nici nu știam că finala e pe voturi, că atunci toată echipa a sărit pe mine. 

De 100.000 de mii nuntă? (n.r. Măruță i-a spus că ar putea face nunta cu marele premiu) Ce suntem noi? O nuntă mai amărâtă, o chem pe mama, tata, să ne dea bani și gata.”, a spus Jador, în cadrul emisiunii la Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Scandal între Ana Pal și TJ Miles la Survivor All Stars. De la ce a pornit totul: „M-a deranjat că a început să plângă”

Cât de greu i-a fost la Survivor All Stars

Mai mult, chiar dacă majoritatea persoanelor eliminate din competiție spun că la Survivor All Stars este mult mai greu decât în variantele normale din anii trecuți, Jador spune că nu a întâmpinat niciun fel de dificultate, ba chiar acesta mărturisește că producătorii au fost ceva mai generoși la porțiile de mâncare oferite. 

„Mi-a plăcut foarte mult sezonul ăsta. Nu a fost mai greu, a fost mai greu din punctul de vedere al oamenilor. Data trecută a fost greu că ne tăvăleam pe jos de foame, acum ne-au dat două linguri de orez pe zi. N-a fost greu pentru că am pierdut imunitatea, știți cu toții ce voiam, de ce am fugit, am vrut să grăbesc venirea Oanei acolo.”, a continuat artistul.

VEZI și: Ce decizie a luat Culiță Sterp, cu privire la participarea la Survivor All Stars: „Am rămas dator la voi cu o explicație”

Jador nu înțelege supărarea colegilor săi

După ce a ales să părăsească competiția în acest fel, majoritatea colegilor l-au pus la zid pentru gestul făcut și l-au criticat aspru pentru modul în care a ales să pună punct concursului. Acest lucru l-a deranjat pe Jador, care nu înțelege de unde au venit nemulțumirile acestora.

„Nu înțeleg de ce colegii mei s-au supărat, eu n-am afectat pe nimeni, pe mine m-au dat afară, de ce m-au criticat?

Eu nu știau ce au vorbit ei în consiliu, acum mi-am luat șoc. Eu am fugit și pe mine m-a afectat, de ce nu au fugit și ei?”, a mai adăugat Jador.

Pe aceeași temă: Surpriză de proporții la Survivor All Stars. Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel