Scandal între Ana Pal și TJ Miles la Survivor All Stars. De la ce a pornit totul: „M-a deranjat că a început să plângă”

Data publicării:

Nici bine nu s-a alătura Faimoșilor, că Ana Pal a intrat deja în vizorul coechipierilor săi.

Nici bine nu au pătruns noii concurenți la Survivor All Stars, că deja au început și noi conflicte în Republica Dominicană. În tabăra Faimoșilor s-au încins spiritele, în momentul în care concurenții și-au împărțit porția de orez zilnică. În provizii nu era inclusă și Ana Pal, cea care s-a alăturat echipei pe 5 martie, motiv pentru care ceilalți coechipieri ar fi trebuit să-i ofere și acesteia puțin din porția lor. Astfel, pentru că și-a văzut colegii destul de reticenți, Cătălin Zmărăndescu s-a decis să-i ofere porția sa integrală Anei. 

„Păstrați-vă orezul vostru, ia-l pe ăsta, eu nu mănânc. Ia-l pe ăla așa cum zic eu și nimic altceva. Eu mai am, haideți.

În momentul în care colegii au spus toți să-i dăm câte o lingură de orez de la noi ca să aibă și ea ce să mănânce, pentru că a venit la noi după ce s-au împărțit proviziile, m-am uitat că toți erau așa.. ar da, dar n-ar da, și ca să-i scutesc de chestia asta, le-am zis să nu mai dea ei, că îi dau o porție mare, pentru că oricum mai am.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Te-ar putea interesa și: Ce decizie a luat Culiță Sterp, cu privire la participarea la Survivor All Stars: „Am rămas dator la voi cu o explicație”

Ce conflict a izbucnit în tabăra Faimoșilor, de la orez

După ce a primit orezul din partea lui Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles i-a atras atenția Anei din cauza faptului că aceasta nu i-a mulțumit coechipierului pentru gestul făcut. Aceasta a izbucnit imediat în lacrimi și s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea colegului său.

Ana Pal: TJ, am făcut ceva greșit?

TJ Miles: Nu.

Ana Pal: Dacă e ceva greșit, mie nu-mi trebuie.

TJ Miles: Cum adică? Explică-mi, că nu înțeleg.

Ana Pal: Ai zis că trebuia să spun mulțumesc pentru orezul pe care l-am primit, nu înțeleg de ce trebuie să discutăm despre orezul ăsta. Când o să mi se facă foame să leșin, atunci o să mănânc, nu-mi vine să mai iau.

TJ Miles: Eu când te-am văzut și nu ai zis nimic, am zis că măcar un mulțumesc. Eu așa aveam nevoie, de un mulțumesc,că așa sunt eu.

Ana Pal: Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva. Ei vor mulțumiri, de astea, nu mai fac nimic.

VEZI și: Surpriză de proporții la Survivor All Stars. Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan

„M-a deranjat că a început să plângă”

Atitudinea sportivei l-a deranjat extrem de tare pe TJ Miles, care spune că o luptătoare nu ar trebui să se comporte astfel. 

„M-a deranjat că a început să plângă. Cum poți să plângi de la așa ceva? Ești luptătoare. Îmi cer scuze că te-am supărat.”, a continuat TJ Miles.

„Suntem în junglă aici, ne luptăm pentru mâncare. TJ nu înțelege că avem de-a face cu o persoană mai specială decât noi, trebuie să împachetezi altfel.”, a intervenit și Zanni.

Citește și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel