Fiul Andreei Mantea refuză să-și vadă tatăl. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mă mai bag”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are David cu tatăl său.

Andreea Mantea a trecut printr-o perioadă foarte grea, în urmă cu mai mult timp, când forma o relație cu Cristian Mitrea, tatăl copilului ei. Dacă la început, cei doi s-au iubit foarte tare și radiau de fericire, la scurt timp, aceștia aveau să anunțe și despărțirea. Totuși, în lunile petrecute împreună, Andreea Mantea a rămas însărcinată cu sportivul, dar și-a dorit foarte mult să-l păstreze pe David, cel mic având acum vârsta de șapte ani. Frumoasa bruneta a trecut prin clipe dificile în perioada în care era gravidă și, potrivit spuselor sale, a fost agresată fizic în repetate rânduri de tatăl copilul său, care nu și-l dorea deloc pe acesta. Acum, la câțiva ani după acele întâmplări, Andreea încearcă să-l ajute pe David să creeze o conexiune cu Cristian Mitrea, astfel încât să nu simtă niciun gol, cu privire la partea paternă din viața sa. Cu toate acestea, micuțul nu-și dorește să ia deloc legătura cu tatăl său. 

''Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea, pe rețelele de socializare. 

Andreea Mantea, de nerecunoscut, după ce a slăbit 13 kilograme. Ce dietă a ținut vedeta

„O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă”

De curând, Andreea Mantea vorbea despre cea mai toxică perioadă din viața ei și, anume, relația pe care a avut-o cu Cristian Mitrea. Vedeta spune încă că astfel de întâmplări sunt benefice în viața oricărei femei, la un moment dat.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic! Eu nu am nevoie să îmi expun durere, vorbesc eu cu mine, citesc o carte. (...) O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a spus Andreea Mantea atunci potrivit Click.

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”

„Niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil”

În apărarea lui, Cristi Mitrea spune că niciodată cei doi nu au căzut de comun acord să facă un copil, iar întotdeauna a crezut că Andreea minte, în încercarea disperată de a-l aduce înapoi în viața ei. 

„Alesesem să termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreuna 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel