Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”

Data publicării:
Cristi Brancu, Vali Vijelie/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV/ Facebook
Descriere foto: Cristi Brancu, Vali Vijelie/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV/ Facebook

Cristi Brancu a avut o reacție furibundă cu privire la Vali Vijelie.

Cristi Brancu a făcut o serie de declarații uimitoare cu privire la un artist extrem de apreciat și urmărit din România. Concret, este vorba despre Vali Vijelie, pe care prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP l-a pus dur la zid pentru neseriozitatea de care a dat dovadă față de show-ul pe care acesta îl prezintă pe Prima TV.

„Eu sunt un tip cu onoare, mereu mi-am respectat cuvântul. Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar anul trecut, cu o oră înainte de înregistrare, Vali Vijelie, care trebuia și el să vină, le-a transmis colegilor mei că a pierdut un avion. Într-o ediție în care sunt invitați și 10 artiști, lucrul acesta l-am înțeles și l-am acoperit. De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie vorbea mereu despre ce înseamnă să fii om, să fii puternic, să-ți respecți cuvântul și ce înseamnă să fii un bărbat adevărat.”, a povestit Cristi Brancu pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Cristi Brancu a luat „țeapă” și pentru a doua oară de la Vali Vijelie

Dacă prima dată, prezentatorul l-a înțeles pe manelist și a fost sigur de faptul că a fost o întâmplare nefericită la mijloc, a doua oară, Cristi Brancu este sigur de faptul că Vali Vijelie nu s-a prezentat voit la emisiunea sa de pe Prima TV.

„Când l-am văzut că are o piesă cu Diana Matei, l-am întrebat pe Vali direct dacă nu ar putut veni în emisiune, să recuperăm apariția din decembrie și să vină acum la noi în emisiune. A zis că rezolvăm, nu e problemă și vine când vine Diana Matei. Diana Matei confirmă că vine, încep emisiunea, a venit Diana Matei, doar că la ora 17:10, când am zis că urmează Vali Vijelie și Diana Matei, am aflat că Vali Vijelie nu mai vine, el a vorbit cu Diana în culise și a zis că a uitat. Apoi, a anunțat iar că a pierdut un avion, nu era niciun avion, era doar despre faptul că acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Un om care nu are onoare, dă țeapă unor emisiuni.”, a mai spus el.

Citește și: Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video

Cântărețul nu i-a mai răspuns la telefon

Pentru a-și acoperi ora de emisie și pentru a se asigura că o să aibă ce să le prezinte telespectatorilor, Cristi Brancu l-a sunat pe artist, pentru a face o legătură video cu el. Acesta nu i-a mai răspuns însă la niciun apel, lucru care l-a lăsat pe prezentator cu un gust foarte amar.

„Eu l-am declarat țepar în emisiune pe Vali Vijelie, pentru că a fost o țeapă. Aș vrea să vă întreb dacă voi l-ați mai putea respecta pe Vali Vijelie. Dacă așa se comportă cu un om pe care-l știe de 10 ani, ce s-o fi întâmpla cu un om la care trebuie să meargă la un eveniment? Pentru mine e o mare dezamăgire, m-am exprimat într-un mod dur, dar așa am fost mereu cu oamenii care au uitat să vină la emisiune, nu i-am iertat.

L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon. A citit mesajele, dar nu a mai răspuns la ele. Dacă ești un om demn, dă măcar un mesaj sau răspunde la ele. E foarte rușinos.”, a mai transmis Cristi Brancu.

VEZI și: Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel