Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Data publicării:

Oana Radu face lumină în ceea ce privește divorțul de fostul său soț.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au anunțat în urmă cu câteva săptămâni faptul că își doresc să meargă pe drumuri separate, după 3 ani de căsnicie. Cei doi au rămas însă atunci destul de discreți și nu le-au dezvăluit fanilor motivul din spatele acestei separări. Se pare însă că anumite situații limită au determinat-o pe artistă să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie situațiile grave în fața cărora a pus-o fostul partener de viață, după despărțire.

„Am hotărât după divorț ca eu să stau în casă, pentru că eu asta îmi doream foarte mult, muncisem mult pentru asta și voiam eu să rămân în apartament și să-i dau lui Cătălin o sumă de bani. Am zis că așa e cel mai bine, a fost lângă mine, m-a ajutat, însă pentru cei care spuneți că am slăbit datorită lui, vreau să spun că da, m-am îndrăgostit de el și automat am vrut să mă placă, eu am mai slăbit și în 2014 60 de kilograme. Vreau să vă spun din tot sufletul meu că mă bucur că m-am îngrășat, am fost atât de fericită să ies din această relație din care nu puteam nicicum să ies și de când am divorțat până în prezent am mâncat în fiecare zi doar prostii.”, a dezvăluit Oana Radu pe rețelele de socializare.

Citește și: Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Oana Radu a plecat din propria casă

În continuare, artista povestește cum fostul soț s-a răzgândit rapid după ce au făcut acea înțelegere și și-a dorit să se întoarcă în apartamentul comun, până când avea toți banii din partea artistei. Acesta i-a impus însă și un set de reguli fostei partenere de viață, pe care a și amenințat-o cu bătaia, susține solista.

„Am hotărât că el merge la Craiova și eu îi dau banii într-un an. Între timp, nu a mai vrut banii așa, i-a vrut în 6 luni și a hotărât să se mute înapoi în București, în apartament și că pentru el nu contează dacă locuim împreună. Nu făceam decât să ne certăm în fiecare zi și certurile erau foarte urâte. I-am zis să rămână el acolo, iar eu dorm pe unde apuc, iar asta am făcut cam 2 luni de zile. Partea cea mai dureroasă este că mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună, ba chiar mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că dacă ne găsește acolo o să ne bată pe amândouă.”, a mai spus ea.

VEZI și: A lăsat să se vadă tot! Andreea Bănică, ipostază de infarct pe internet

I-au fost furate bunuri din casă

Cea mai gravă problemă a fost în momentul în care artista spune că au început să-i dispară lucruri din casă, iar fostul soț să vină în casa comună alături de mai multe femei. Astfel, Oana Radu spune că a ales imediat să acționeze în instanță, dar și-a cumpărat și o nouă locuință, pentru a arăta tuturor că o poate lua oricând de la capăt.

„A început să vină cu prezențe feminine acolo. Eu între timp, strângeam din dinți, ca să îi dau bănuții. Cel mai grav mi s-a părut când au început să-mi dispară din lucrurile personale din casă, mi-a dispărut laptopul, ceasul, actele de proveniență, mi se pare îngrozitor și în momentul acela mi-am dat seama că este rău intenționat. Așa că am hotărât să aleg justiția, am intentat câteva procese, iar între timp mi-am cumpărat casa visurilor mele.”, a mai spus ea. 

Citește și: Karmen Minune a mers la preot cu soțul. Nu i-a venit să creadă ce a zis părintele de față cu omul ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel