Cristi Borcea, detalii necunoscute despre viața în spatele gratiilor. Ce rutină de îngrijire avea omul de afaceri: "Părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, comandam acid hialuronic

Data publicării:

Cristi Borcea a dezvăluit ce rutină de îngrijire avea în spatele gratiilor. 

Cristi Borcea a avut de executat în trecut o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună. Această sentință a venit în urma condamnării sale în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019. Chiar dacă acum, omul de afaceri și-a reluat complet viața pe care o trăia înainte și formează o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, perioada petrecută după gratii a lăsat urmări destul de serioase asupra sa, în momentele acelea grele acesta fiind chiar la un pas de sinucidere.

Cristi Borcea, detalii necunoscute despre viața în spatele gratiilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soțul Valentinei Pelinel a fost dintotdeauna un bărbat elegant și atrăgător. Chiar și în spatele gratiilor, Cristi Borcea a avut un ritual de îngrijire. Acesta a povestit că apela la diverse trucuri pentru a scăpa de părul nedorit, iar în timpul permisiilor, își făcea tratamente cu acid hialuronic.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile', a dezvăluit Cristi Borcea,  în cadrul unui podcast. 

Cristi Borcea a împărțit celula cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali

„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul. M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an', a mai povestit Cristi Borcea.

Porecla pe care Cristi Borcea o avea în închisoare

„Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, a spus Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, potrivit impact.ro

Citește și: Cristi Borcea, despre traumele cu care a rămas, după anii petrecuți în închisoare: „Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic”

Motivul pentru care Cristi Borcea își testează regulat copiii antidrog: „Eu nu menajez. Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel