Motivul pentru care Cristi Borcea își testează regulat copiii antidrog: „Eu nu menajez. Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție”

Data publicării:

Cristi Borcea a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor săi.

Cristi Borcea este tată a 9 copii, pe care îi are cu patru femei. În prezent, el este căsătorit cu Valentina Pelinel, cei doi având împreună 3 micuți, pe Milan, Indira Maria și Rania Maria. Chiar dacă și-a clădit o familie în prezent, omul de afaceri nu uită de ceilalți copii pe care îi are din relațiile anterioare și cărora își dorește să le ofere cea mai bună educație. Deși foarte mulți tineri sunt crescuți și educați bine de către părinți, pe parcurs se pierd din cauza anturajului, dar și din cauza tentațiilor, este de părere fostul acționar de la Dinamo, care e fericit datorită faptului că nu a avut până acum nicio problemă cu niciunul dintre cei 9 copii, despre care spune că sunt foarte liniștiți. 

“Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, până acum să nu am nicio problemă cu niciunul.

Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați. Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.”, a declarat Cristi Borcea, în cadrul în podcastului Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Citește și: Valentina Pelinel, drama care i-a marcat viața. Tatăl vedetei a murit când aceasta era adolescentă: „A fost un moment crucial. M-a afectat teribil”

Cristi Borcea își testează contant copiii antidrog

Mai mult, chiar dacă este convins de faptul că copiii săi nu consumă substanțe interzise sau alcool, Cristi Borcea spune că îi testează frecvent pe aceștia, întrucât nu are încredere în persoanele din anturajul acestora. Omul de afaceri este conștient că numele său este unul cu greutate în România, motiv pentru care i-a avertizat pe toți, dar mai ales pe cei mai mari dintre ei, să aibă grijă în momentele în care ies în oraș și în cluburi.

„Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Bineînțeles. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit. 

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patric, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România, e în toată lumea”, a continuat acesta.

Citește și: Cristi Borcea, despre traumele cu care a rămas, după anii petrecuți în închisoare: „Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic”

Este extrem de mândru de rezultatele copiilor

Mai mult, pe lângă faptul că are niște copii liniștiți, după cum spune chiar el, Cristi Borcea este extrem de mândru și de rezultatele pe care aceștia le au la școală, dar și în afaceri, întrucât cei doi băieți mai mari au început deja să fie implicați direct în business-uri. 

“Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie.

Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patrick este și el la facultate și se ocupă și de afaceri”, a mai spus Cristi Borcea.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel