Crina Semciuc a vorbit despre rolul său din „Oameni de treabă”. Cum a fost influențată de propriul personaj: „Pierderea tatălui meu m-a modificat”

Sursă foto: Instagram/ Crina Semciuc
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Crina Semciuc

Pierderea tatălui a avut un efect major asupra performanței actriței.

Crina Semciuc este una dintre vedetele-mămici din showbiz-ul românesc. Actrița se poate mândri cu doi copii, de trei și șapte ani, și a spus într-un interviu acordat Unica faptul că aceștia i-au schimbat viața. Ultimul său film, „Men of Deeds” (Oameni de treabă”), i-a adus un real succes, valorificând-o pentru talentul de care a dat dovadă. Printre alte filme în care a jucat putem număra și: Wild Mouse, WebSite Story și Selfie.

Este greu, dar minunat

Actrița a dezvăluit că are o viață liniștită acum. După cum am menționat anterior, ea are doi copii despre care a spus că i-au schimbat viața în bine. Deși au fost momente grele la nașterea acestora, artista este mai mult decât recunoscătoare.

„Sunt relaxată, nu am niciun stres. Copii m-au schimbat, mi-au dat voie să fiu liberă, am înțeles că pot să-mi rezolv problemele. Nu am vrut ca Aria și Radu să crească cu fricile mele, cu acel bun simț dus la maxim. Încerc să-i las să fie ei înșiși, eu doar îi sprijin și îi îndrept pe linia de plutire. Nu am avut niciun fel de depresie post natală. I-am avut cu tratament, nu am putut să țin sarcinile. Am fost depresivă și supărată înainte să-i am. Acum nu mai am frică deloc, a venit curajul în locul fricii. Dorința de a mă schimba și procesul sunt atât de minunate, chiar dacă este greu. Copiii mi-au schimbat viața, dar extrem de pozitiv și minunat”,  a spus actrița, potrivit  unica.ro.

Vezi și: OAMENI DE TREABĂ, regizat de Paul Negoescu, este disponibil de astăzi pe Netflix

Vezi și: Filmul „Oameni de treabă” lovește din nou! Explicația criticului de film Irina-Margareta Nistor despre acest fenomen: „A mai luat un Gopo” /EXCLUSIV

Vezi și: Întâlnire cu arta: Iulian Postelnicu, totul despre filmul "Oameni de treabă" / VIDEO

Pierderea tatălui a influențat-o în jucarea rolului pe care l-a avut

Crina mărturisește că a trecut printr-un moment foarte dificil atunci când și-a pierdut tatăl. Rolul din „Oameni de treabă” a fost un cadou pentru ea, o șansă la revenire. 

„Acum sunt mamă, lucru care m-a modificat și m-a schimbat foarte mult. Pe parcursul vieții m-am întâlnit cu pierderea tatălui meu care iar m-a modificat și orice rol a contat foarte mult. „Oameni de treabă” este efectiv un cadou pe care l-am primit, mi s-a oferit șansa să joc un rol total opus de cum sunt eu, cel puțin vizual. Mi s-a dat pe mână o compoziție. M-au schimbat foarte mult experiențele pe care le-am trăit, m-au ajutat să fiu mai relaxată pe platoul de filmare. În timp am învățat să pun niște limite când cineva îmi invadează spațiul, iar când eram mai mica nu puteam face acest lucru. La mine în familie, bunul simț a fost dus la maxim. Am învățat să spun și NU, să spun STOP dacă ceva mă deranjează. Sunt mai puternică și mai cerebrală, acum puterea este la mine”,  a adăugat aceasta, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Irina-Margareta Nistor despre „The Super Mario Bros”: „Acest fenomen aștept să pornească de aici, de la noi”/ EXCLUSIV

Vezi și: Motivul pentru care românii adoră filmele Horror. Irina-Margareta Nistor: „Probabil o avem în genă de la Dracula” /EXCLUSIV

Vezi și: Gopo 2023. Teambuilding a câștigat Premiul publicului. Este filmul românesc cu cel mai mare succes la box officeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 aug 2023, 23:10 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience