Emily Burghelea este însărcinată. Cum a aflat vedeta că va fi din nou mămică: ”Am fost în stare de șoc”

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram

Emily Burghelea va deveni mamă pentru a doua oară.

Emily Burghelea este în culmea fericirii, după ce a aflta faptul că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta nu a traversat cea mai bună perioadă în ultima vreme, pentru că s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate. Mai mult, aceasta a fost luată cu salvarea din cadul emisiunii Vorbește lumea, pe care o prezintă pe timpul verii, după ce i s-a făcut extrem de rău în platou. Ajunsă pe patul de spital, Emily și-a făcut mai multe analize, dând vine pe oboseala din această perioadă și pe faptul că planul profesional și cel personal au suprasolicita-o. Când au venit rezultatele testelor, blondina de la Pro TV a aflat faptul că grețurile și toate celelalte stări de rău sunt din cauza faptului că va deveni mamă pentru a doua oară. 

”Iubitul lui Emily ești gata pentru doi??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

”Am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute”

Cei doi îndrăgostiți și-au dorit foarte mult al doilea copil, motiv pentru care vestea i-a luat complet nepregătiți. Vedeta spune că timp de aproximativ jumătate de oră a fost în stare de șoc, pentru că nu s-a gândit nicio clipă să verifice dacă este sau nu gravidă.

”Am simțit că îmi explodează sufletul de bucurie, am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute, ne doream mult un al doilea copil doar că din cauza programului încărcat din ultima perioadă nu am mai verificat dacă e pe drum sau nu! Suntem în al nouălea cer, și eu și Andrei! Amedea va deveni soră mai mare!”, a mai declarat aceasta potrivit protv.ro

Emily Burghelea, atac dur la adresa Mirelei Vaida: "E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult”

Cum se înțelege Emily Burghelea cu tatăl copiilor ei

Chiar dacă acum, cei doi sunt de nedespărțit, până să atingă idealul fericirii supreme, Emily Burghelea a trecut printr-o experiență destul de dificilă, care îl viza direct pe cel care îi este acum partener pe viață. Aceasta a povestit cum a fost părăsită de bărbat, moment în care a trecut prin toate stările negative. La șase luni după acest eveniment însă, cei doi s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai că văd cum pot să fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc.”, a declarat Emili Burghelea potrivit ciao.

Citește și: Oana Lis, ajunsă în culmea disperării: ”Cine dorește, poate dona pentru recuperarea lui Vio”. Vedeta cere ajutorul fanilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel