Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cancan
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cancan

Brigitte Sfăt a vorbit despre abuzurile prin care a trecut cu unul dintre partenerii săi de viață.

Brigitte Sfăt a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, când a trebuit să se confrunte cu diferite abuzuri venite de la bărbații din viața ei. Aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Taclale de pe Youtube, unde a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, și anume, momentul în care a format o relație cu Ovidiu Torj, tatăl Sarei. Bruneta a dezvăluit faptul că era pe cale să-și piardă chiar și viața, în urma unei bătăi crunte pe care a suportat-o de la bărbat. Atunci, aceasta mărturisește că l-a văzut pentru prima dată pe Iisus și, cu ajutorul Lui, a reușit să scape din mâinile interlopului.

„Am pus apa în cadă și din greșeală m-am culcat la loc, eram foarte obosită. A venit vecina de jos și a răspuns soțul meu, era inundație. S-a luat de mine și eu, care eram foarte tare în gură, l-am întrebat cum îmi zice el mie ce să fac. A tăbărât pe mine și a început să mă bată. Am văzut un om cu ochii roșii, l-am văzut altfel, pe soțul meu de atunci, tatăl Sarei. M-a bătut foarte tare. Aveam un calorifer în spate și mă gândeam că o să mă dea cu capul de ăla și o să mor. Cu o zi înainte, am visat că m-a omorât. În timpul ăla, mi-am adus aminte că citeam Noul Testament și am început să zic Tatăl Nostru în gând. M-a bătut până m-a mutilat. Și, chiar dacă eram foarte mândră pe atunci, i-am zis iartă-mă, nu mai fac. În momentul în care a auzit, a început să se retragă. A zis că ceva i-a întunecat mintea și nu și-a dat seama că mă bate pe mine. În momentul acela am fugit și nu m-am mai întors niciodată în casa aia. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu, m-a luat o prietenă bună de a mea și m-a ascuns la ea acasă, soțul meu era un faimos interlop. Am renunțat la căsnicie pentru a-mi salva viața.”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul podcastului de pe Youtube.

Brigitte Sfăt a fost urmărită de Ovidiu Torj

Char dacă și-a dorit să pună punct relației, partenerul ei de la vremea aceea nu voia să accepte realitatea și făcea orice îi stătea în putință pentru a o determina pe aceasta să se întoarcă la el.

„Omul nu a știut ce a făcut, eu am natura să enervez oamenii, bărbații în special. Atunci aveam și un orgoliu mare, pe care doar Domnul a ajuns să mă ajute să mă lepăd de el. Între timp, în 2010, pentru că am luptat cu tatăl fetei mele, care a încercat să-mi taie orice cracă: mi-a dat afară angajații din restaurant, mi-a făcut orice ca să mă întorc la el, mi-a fost foarte greu.”, a mai declarat aceasta.

Florin Pastramă, cadou de peste o sută de mii de euro pentru Brigitte Sfăt: ”Să vedem cum reacționează”

Cum a depălit bruneta moartea primului ei soț

Se pare că toate căsniciile brunetei au fost marcate de câte o experiență neplăcută. Aceasta și-a deschis sufletul și a mai vorbit și despre drama prin care a trecut cu soțul din prima căsnicie, din urma căreia îl are pe băiatul ei.

„După ce a murit primul meu soț meu, tatăl băiatului meu, aveam 25 de ani și am mers la psiholog. L-am găsit mort în pat, cu ochii deschiși, cu câteva zile înainte de Crăciun și a fost o traumă foarte mare. Psihologul mi-a spus că sufăr de un egocentrism extrem de mare, probabil din cauza faptului că de mică am fost frumoasă, manechin, am câștigat concursuri de frumusețe.”, a mai declarat aceasta.

Fiica lui Brigitte Sfăt nu a intrat la liceul la care își dorea: ”Nu sunt deloc fericită”. Ce decizia a luat bruneta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel