Cosmina Păsărin: „Dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă?”. Vedeta confirmă relația cu DJ Gully

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmina Păsărin, foto Instagram
Descriere foto: Cosmina Păsărin, foto Instagram

Cosmina Păsărin a venit cu noi declarații care au bucurat publicul, dar au și lăsat un gust amar în mintea fanilor în același timp. Ce povestește aceasta despre relația cu actualul său iubit.

Cosmina Păsărin a venit cu noi declarații în media despre situația sa personală. Fanii sunt în extaz, deși aceasta nu are planuri serioase momentan. Publicul s-a bucurat pentru celebritatea de la Vorbește lumea deoarece se află într-o relație frumoasă și în care se simte iubită uc DJ-ul Gully. Vedeta l-a ținut inițial ascuns pe iubitul ei, deși acesta nu prea a putut să țină capul la cutie și nu s-a sfiit punând poze cu el și cu frumoasa prezentatoare. Prin această conjunctură, publicul a reușit să-l cunoască mai bine pe partenerul Cosminei, împotriva tuturor eforturilor sale de a îl ține ferit de media.

Deși sunt împreună de mai multe luni, vedeta nu a luat în considerare căsătoria sau chiar un copil cu actualul iubit, DJ Alex Gully. Cu toate acestea, partenerul său este cu patru ani mai tânăr decât ea, dovadă că iubirii nu poate sta în cale absolut nimic, nici măcar vârsta.

Poate te interesează și: De ce nu vrea Cosmina Păsărin să participe la un show de supraviețuire: "Nu accept astfel de invitații"

Vezi și: Cosmina Păsărin, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține vedeta, la 40 de ani: ”Nu am ținut cure de slăbire”

Încă ne cunoaștem

Vedeta recunoaște că încă sunt în stadiul cunoașterii ea cu DJ-ul care pare a compune bine pentru inima Cosminei. Cu atât mai mult, cei doi stau separați, nicidecum în aceeași casă, augmentând și mai mult spusele vedetei de la Vorbește lumea. Este iubire, dar li respect, se înțelege din spusele Cosminei, negând absolut planurile în ceea ce privește un copil.

„Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât. Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important acum este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze”, a declarat, Cosmina Păsărin pentru Click!

Un subiect conex ar fi: Cosmina Păsărin, victima relațiilor toxice: ”Am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața”

Nu visează la nuntă și copii

Cosmina a oferit câteva detalii și despre conjuncturile în ar trebui să dăm naștere unui copil. De asemenea, vedeta nu vede o problemă în a nu fi căsătorită și a nu avea copii, după cum chiar aceasta spune, nu a visat să să fie neapărat soție sau să aibă copii:

„O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, conform sursei citate.

Te-ar interesa și subiectul: Cosmina Păsărin, DIETA cu care se menține în formă: „Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel