Cornelia Rednic, truc inedit. Cum mănâncă ciocolata fără să se îngrașe: „Așa am făcut și dă rezultate”

Data publicării:

Cornelia Rednic este foarte atentă la silueta ei, mai ales după ce a ținut o dietă extremă ca să slăbească 30 de kilograme. Artista nu vrea să renunțe la micile plăceri nevinovate, așa cum e ciocolata, astfel că a găsit o soluție de compromis. 

Cornelia Rednic se declară o iubitoare a deserturilor, mai ales a celor care conțin ciocolată. Cum zahărul nu face casă bună cu silueta silfidă, artista a găsit o soluție prin care poate consuma ciocolată, fără teama că se va îngrășa. 


"Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult, apreciez o ciocolată bună, dar am învăţat cum să o mănânc corect.", povesteşte Cornelia Rednic, potrivit antena3.ro

Trucul pe care îl folosește pentru a nu se îngrășa de la ciocolată

Artista a dezvăluit că a învățat o tehnică inedită de a mânca ciocolată, astfel încât să își păcălească creierul și să îi fi de ajuns o singură mușcătură din îndrăgitul desert. 

"Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Și atunci așa am făcut și dă rezultate.", a mai spus ea, potrivit sursei menționate anterior.

 

Cornelia Rednic, dietă periculoasă. A slăbit 30 de kilograme prin înfometare: „Nu recomand nimănui”


Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme în trei luni. Artista spune că dieta pe care a adoptat-o a fost una prin care s-a înfometat și că a ajuns chiar să aibă probleme de sănătate din această cauza. 


Cornelia Rednic și-a pus sănătatea în pericol, de dragul siluetei. Artista s-a înfometat 3 luni de zile și a ajuns de nerecunoscut. A slăbite peste 30 de kilograme, însă nu recomandă nimănui rețeta pe care a urmat-o. 


„Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a explicat Cornelia Rednic, potrivit impact.ro.

Cum se menține în formă artista

Deși nu are o dietă anume pe care o urmează, cântăreața spune că e foarte atentă la ceea ce mânâncă și că și-a redus considerabil porțiile, Mai mult, ea spune că are o predispoziție pentru îngrășare și că se abține de la mâncare.

“Aș vrea eu (n.r. să țină reguli la mâncare). Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul. (…) Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate”, declară Cornelia Rednic pentru Fanatik. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel