Cornel Palade, în jungla dominicană, la 70 de ani: „De orice îmi e teamă”. Actorul vrea să vină acasă cu marele premiu

Data publicării:
Captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ La Măruță

Cornel Palade a dezvăluit care îi sunt cele mai mari frici, înainte să plece să filmeze pentru emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Cornel Palade a acceptat să plece într-una dintre cele mai grele provocări din viața lui. Chiar dacă are vârsta de 70 de ani, îndrăgitul om de televiziune nu se dă înapoi de la nicio aventură, motiv pentru care și-a dorit să facă parte din proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va apărea în curând pe Pro TV. Înainte să plece din România, actorul privea cu destul de mult optimism la orizont, fiind încrezător în capacitățile sale fizice și psihice, astfel încât să cucerească premiul cel mare, cel de rege al junglei.

„Acum plec într-o aventură mare. Nu cred că este aventura vieții, dar este ceva deosebit, special, să mă văd într-un loc în care nu am fost niciodată, să fiu supus unor presiuni și probe. Probele sunt criminale, grele, dureroase. Sper să am atât sânge să pot să las pe câmpul de luptă și să înnobilez drept regele junglei”, a declarat Cornel Palade potrivit ego.ro

Cine sunt concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici””. 12 vedete intră în jungă

 

„De orice îmi e teamă”

Mai mult, Cornel Palade a recunoscut faptul că are mai multe frici, pe care va trebui să le înfrunte în jungla dominicană. Acesta este conștient de faptul că ceilalți colegi ai săi, care sunt mai tinri, vor avea un avantaj, când vine vorba despre acest aspect.

„De orice îmi e teamă. Tinerețea îți dă numai certitudini. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ai mai multe îndoieli. Poate să fie altfel față de cum știi tu. Un om este o lume. Eu vin cu lumea mea, cea a lui Cornel Palade, și mă întâlnesc cu alt om, care vine cu lumea lui. Ce se întâmplă în acest moment? Un om este o lume, doi oameni reprezintă trei lumi. Odată ce lumea mea s-a întâlnit cu lumea ta, se formează lumea noastră. Ce chestie fantastică: avem șansa, de fiecare dată, să luam viața de la început”, a mai povestit actorul.

Ce probleme au întâmpiat Cabral și Adela Popescu în Republica Dominicană: ”Ne îngrozim efectiv. Nu-i dorești asta niciunui dușman”

 

Ce îi va lipsi lui Cornel Palade, cât timp va fi plecat în junglă

Cornel Palade nu a putut alege doar un singur lucru căruia îi va duce lipsa în junglă. Acesta a mărturisit faptul că îi va fi greu să trăiască atât fără anumite obiectele materiale pe care le are la inimă, cât și fără cele mai dragi persoane din viața lui. Cu toate acestea, reality show-ul îi va aduce aduce noi experienție pe care să le poarte de acum cu el, susține acesta.


„Sunt făcut numai din vicii, am puține virtuți. Sigur că îmi vor lipsi multe lucruri, dar ce îmi va lipsi cel mai mult nu ține de vicii. Îmi vor lipsi familia, fata, soția, mama, frații, surorile, prietenii mei dragi pe care îi iubesc și îi respect din toată inima, cartea, muzica, filmul, poezia, teatrul, natura mea de acasă, cabana mea dintre munți de pe malul lacului. Îmi vor lipsi foarte multe lucruri, dar voi câștiga alte lucruri pe care nu le-am văzut niciodată, pe care va trebui să le trec în albumul vieții mele”, a mai povestit Cornel Palade pentru sursa citată.

Pentru ce sumă ar accepta Bianca Drăgușanu să participe la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: Am încasat 100.000 de euro din videochat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel