Ce probleme au întâmpiat Cabral și Adela Popescu în Republica Dominicană: ”Ne îngrozim efectiv. Nu-i dorești asta niciunui dușman”

Data publicării:
Adela Popescu, Cabral, foto PRO TV
Descriere foto: Adela Popescu, Cabral, foto PRO TV

Adela Popescu și Cabral au vorbit despre provocările pe care le-au întâmpinat în jungla dominicană.

Adela Popescu și Cabral sunt plecați în Republica Dominica, unde, timp de două luni vor filma pentru emisiunea de supraviețuire ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Chiar dacă cei doi sunt în junglă doar în postura de prezentatori, aceștia au mărturisit faptul că tot le este greu, pentru că jungla generează provocări la tot pasul. În plus, extrem de multe provocări le-a adus și fusul orar, recunoaște soția lui Radu Vâlcan.

„Nu ne e ușor. Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, pentru că sunt niște ore în minus aici.”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

„Ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri”

Cabral este, de asemenea, speriat de ceea ce a găsit în jungla dominicană, chiar dacă tot el a prezentat și prima ediție a acestei competiții, în urmă cu mai mulți ani. Totuși, acesta nu-și face griji pentru el și pentru Adela Popescu, cât își face pentru concurenții care își vor pune curajul la încercare și își vor înfrunta cele mai mari frici.

„E o umezeală de doamne ferește, o căldură groaznică, niște țânțari...ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca.”, a declarat și Cabral.

Adela Popescu, fericită că poate prezenta această emisiune alături de Cabral

Recent, Adela Popescu s-a arătat a fi extrem de recunoscătoare pentru că poate fi la cârma acestei emisiuni alături de Cabral. Chiar dacă nu a fost o decizie ușoară, vedeta vrea să se bucure din plin de experiența pe care o să i-o ofere jungla.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

”Emisiunea rămâne un experiment”

”Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor - și, desigur, și publicului - că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus și Cabral. 

Citește și: Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel