Cine sunt concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici””. 12 vedete intră în jungă

Data publicării:
Adela Popescu, Cabral, foto PRO TV
Descriere foto: Adela Popescu, Cabral, foto PRO TV

Pro TV a anunțat oficial cine sunt cei 12 concurenți care vor participa la noul show de supraviețuire.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este noul show-ul de televiziune care va testa limitele vedetelor la maximum și le va pune față-n față cu cele mai mari frici ale lor. Celebritățile vor trăi în junglă, departe de cizilizație și fără a lua contact cu cei dragi de acasă. Condițiile de trai sunt foarte dure, pentru că hrana este limitată, iar insectele și animalele din jungla dominicană sunt la orice pas. Chiar dacă este o provocare extrem de dificilă, 12 nume celebre au acceptat să plece în Republica Dominicană și să aibă parte de aventura vieții lor. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, dar și jurnaliști, se vor întâlni cu diverse animale periculoase și vor mânca cele mai greu de privit și mirosit lucruri. În urmă cu puțin timp, Pro TV a anunțat oficial care sunt numele celebre care s-au decis să părăsească confortul propriei locuințe și să plece în junglă.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

”Trebuie să fii nebun să vii aici competitor”

Cabral, care este în jungla dominicană doar din postura de prezentator, îi admiră foarte mult pe cei care care au avut curajul să spună ”da” acestei provocări. Mai mult, vedetele sunt mult mai curajoase decât și-ar fi imaginat, spune el.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Ce probleme au întâmpiat Cabral și Adela Popescu în Republica Dominicană: ”Ne îngrozim efectiv. Nu-i dorești asta niciunui dușman”

”Abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”

”Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le povestesc'. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei.”, a declarat ți Adela Popescu.

Citește și: George Tănase, adevărul despre prietenia cu Bursucu: ”Avem o chimie aparte”. Ce spune actorul despre Viviana Sposub / EXCLUSIV

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel