Cornel Palade a rămas fără proiecte. Cum se întreține actorul: „Trăiesc ca o plantă”

Captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ La Măruță

Artistul de 70 de ani este nevoit să trăiască doar din pensie. Cum supravieșuiește acesta.

Celebrul Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, nu a mai prins niciun contract cu vreo televiziune încă de la finalul anului trecut. Acesta a participat ultima oară la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. A supraviețuit în jungla din Republica Dominicană timp de de două săptămâni, după care a fost eliminat. Cu ocazia unui interviu, artistul a mărturisit că nu are resentimente cu privire la eliminarea sa din celebra competiție.

Trăiește ca o plantă

Acesta recunoaște că nu mai are proiecte, că a stat acasă în tot acest timp. El încă păstrează legătura cu bunul său prieten, Romică Țociu, care, aparent, este în vacanță.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

Este mândru de fiica sa

Fiica sa, Ada, care este în vârstă de 33 de ani, s-a mutat acum doi ani la Londra, pe timp de pandemie, acolo unde vrea să-și parcurgă o carieră artistică în industria teatrului. Aceasta și-a făcut bagajele și a zburat cu bilet doar dus spre capitala Marii Britanii.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a conchis pentru Click!, Cornel Palade.

Scandalul de la ultimul proiect

În ultimul său proiect de televiziune, renumitul actor a avut parte de un scandal mare cu Bia Khalifa. Aceasta l-a acuzat de manipulare, printre altele. La începutul competiției, aceștia păreau că se înțeleg bine, după care ajunseseră  la cuțite în scurt timp.

„Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii. 

Ulterior, aceasta a început să îl jignească pe Cornel Palade. 

'Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

 

Vezi și: Cornel Palade o desființează pe Bia Khalifa. Ce a putut să spună despre celebra influenceră: „Greu cu ciudățeniile”

Vezi și: Cornel Palade, în jungla dominicană, la 70 de ani: „De orice îmi e teamă”. Actorul vrea să vină acasă cu marele premiu

Vezi și: Cât câștigă Cornel Palade și Romică Țociu, pentru o oră de spectacol: „Uneori se poate și mai mult”

Vezi și: Cornel Palade, prima reacție după ce fata lui a fost lăsată pe drumuri: Noi nu ne permitem să îi dăm baniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 iun 2023, 11:07 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience