Cornel Palade o desființează pe Bia Khalifa. Ce a putut să spună despre celebra influenceră: „Greu cu ciudățeniile”

Data publicării:

Cornel Palade a avut o primă reacție după scandalul de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici. 

Cornel Palade s-a întors în România, după experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Deși toată lumea aștepta o reacție din partea sa, după scandalul din junglă, actorul, diplomat, s-a abținut de la a comenta cele petrecute, până azi. 

 

Dan Negru o desființează pe Bia Khalifa: „Are 8 clase primare. L-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade”

Cornel Palade, jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Deși la începutul competiției păreau că se înțeleg de minune, Cornel Palade și Bia Khalifa au ajuns la cuțite. Totul ar fi pornit de la un vas nespălat. Blondina nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. 

„Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii. 

Ulterior, aceasta a început să îl jignească pe Cornel Palade. 

'Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

Cum a reacționat Cornel Palade

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cornel Palade i-a dat imediat replică vedetei din online. 

'Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât', a adăugat și Cornel Palade.

Blondina nu s-a oprit și a continuat jignirile la adresa colegului său. 

 'Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea'.

 

Replica lui Cornel Palade, după ieșirea din concurs

Acum, Cornel Palade vorbește, pentru prima oară, despre cearta pe care a avut-o cu Bia Khalifa. 

„Bia Kalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile!', a declarat actorul, pentru click.ro.

Ce spune actorul despre ceilalți concurenți.

„În timpul liber jucam fazan cu toată lumea, că să treacă timpul mai ușor. M-am înțeles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine împreună. Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege. Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mânânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi'.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel