Cât câștigă Cornel Palade și Romică Țociu, pentru o oră de spectacol: „Uneori se poate și mai mult”

Data publicării:

Romică Țociu a dezvăluit care este prețul pe care îl cere, împreună cu colegul său de scenă, pentru o oră de spectacol.

Romică Țociu și Cornel Palade sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de umoriști din România, fiind împreună de peste 30 de ani. Pe lângă spectacolele pe care le au împreună de atât de mult timp, aceștia merg și la diferite evenimente private, unde au un buget foarte bine prestabilit. Chiar dacă suma pare mare, la prima vedere, Romică Țociu este de părere că au rămas încă accesibili, față de alte prețuri care se mai găsesc astăzi pe piață.

„Prețul nostru e cât se poate de accesibil, dar uneori se poate câștiga și mai mult, din asta trăim. Nu luăm 3.000 de euro pe două ore, luăm 3.000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii.

Cum era să cer bani unor oameni care te ajută? Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri”, a dezvăluit Romică Țociu, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, potrivit impact.ro

Dan Negru o desființează pe Bia Khalifa: „Are 8 clase primare. L-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade”

 

 

„Romică Țociu nu a adunat avere”

O altă întrebare pe care actorul a primit-o de la Denise Rifai a fost să-i dezvăluie averea pe care a reușit să o strângă până acum. În ciuda așteptărilor tuturor, actorul spune că nu a reușit să pună deoparte nimic, pentru că și-a dorit să-și clădească o viață fără lipsuri, fiind nevoit să o ia de la zero, împreună cu soția sa. 

„Romică Țociu nu a adunat avere. Eu sunt singurul producător din familie și am o familie foarte mare, banii aproape că s-au dus pe lucruri pe care aveam nevoie. Nu am avut nimic, toate lucrurile le-am cumpărat. Trăim decent, nu am strâns avere. E important că toată familia e sănătoasă și eu pot să performez.”, a mai dezvăluit actorul

Romică Țociu l-a iertat pe Alexandru Arșinel

În urmă cu ceva timp, Cornel Palade și Romică Țociu au fost dați afară de la Teatrul Constantin Tănase, unde jucau tot sub forma unui cuplu. Chiar dacă acela era locul unde cei doi își vedeau visul împlinit, într-o zi aceștia au fost anunțați că spectacolul lor nu va mai avea loc de acum încolo.

„N-am fost supărat niciodată pe Alexandru Arșinel. Nu cred că a făcut asta din răutate, cred că a fost o conjunctură acolo. Nu știu dacă deranjam la Tănase, mi-aș fi dorit să fie mai apropiat de noi. Dar mă bucur că la ultimele întâlniri lucrurile au stat altfel. Poate au fost momente când trebuia și eu să tac. Mă rog pentru sănătatea lui, să fie bine. Aici nu e vorba de iertare, cu cât trece vremea devii mai înțelept și am înțeles ce a fost atunci. Am suferit însă și am plâns că am plecat de la Tănase, pentru că era visul meu. Cornel a fost mai tare ca mine și a zis că o să fim bine. Tănase pentru mine însemna foarte mult, pe alte scene nu e așa. A fost o nedreptate pe care mă bucur că și domnul Arșinel a înțeles-o.”, a continuat acesta.

Lecția primită de Dan Negru de la Stela Popescu: „M-a luminat. Am învățat târziu că...”. Prezentatorul TV, confesiuni sincereGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience