Corina Caragea, secretul unui păr bogat și strălucitor: „Este bună şi pentru hrănirea firului”

Data publicării:

Corina Caragea a dezvăluit cum își îngrijește părul, astfel încât să arate mereu aranjat ca la salon.

Corina Caragea se bucură de aceeași imagine perfectă de ani de zile. Frumoasa prezentatoare de la la Pro TV pare că nu s-a schimbat deloc din prima zi când a apărut la pupitrul știrilor, iar fanii se întreabă care sunt secretele brunetei. Dacă despre siluetă obișnuiește să vorbească ceva mai des, când vine vorba de părul bogat de care se bucură, Corina Caragea a dezvăluit abia acum care este secretul său. Totul stă în aplicarea unei măști, a dezvăluit frumoasa vedetă, care se prepară din câteva ingrediente simple și care trebuie aplicată timp de 60 de minute pe cap.

”Este bună însă şi pentru strălucire, şi pentru hrănirea firului de păr. De asemenea, cred că „problema” trebuie tratată şi din interior, deci eu mai iau şi vitamine o perioadă, calciu, zinc, seleniu”, a declarat Corina Caragea, potrivit ego.

Pentru a prepara masca specială a Corinei Caragea, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: opt capsule de vitamina E, un capac cu ulei de ricin, două linguri de ulei măsline, două linguri de bitter suedez, patru picături de vitamina A și patru gălbenuşuri de ou.

Citește și: Corina Caragea a intrat în vizorul fanilor: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”

Cum se menține în formă Corina Caragea

Chiar dacă în vizorul multora, Corina Caragea deține măsurile ideale, vedeta spune că nu întotdeauna este așa. Ba mai mult, aceasta spune că face regulat sport pentru a-și putea permite să mănânce dulciuri, iar moderație este cheia în tot ceea ce face.

„Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez pentru că dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort. Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot.”, a declarat Corina Caragea potrivit libertatea.ro.

VEZI și: Corina Caragea, experiență de neuitat în Singapore. Cât a plătit pentru o masă de prânz: „La împinge tava. Mănânci și plângi”

Rețeta succesului

Corina Caragea este una dintre cele mai consacrate prezentatoare din țara noastă, astfel încât toată lumea și-a dorit să-i afle „rețeta” de-a lungul timpului. În acest sens, vedeta ne-a dezvăluit care sunt atuurile ce au propulsat-o în această carieră și ce ar trebui să facă tinerii care aspiră la acest job.

"Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor. Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci. De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.", a  declarat Corina Caragea în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Ce salariu are Corina Caragea la Pro TV. Răspunsul cu care și-a șocat fanii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel