Ce salariu are Corina Caragea la Pro TV. Răspunsul cu care și-a șocat fanii

Data actualizării: | Data publicării:

Corina Caragea a vorbit despre suma de bani pe care o câștigă la Pro TV.

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Pro TV. Aceasta este imaginea știrilor sportive de ani de zile și pare că a găsit rețeta carieri longevive, întrucât șefii trustului par a fi foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferă celebra prezentatoare. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe, de-a lungul timpului, care este suma de bani pe care o primește Corina Caragea, fiind una dintre imaginile emblematice de la Pro TV. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri realizată pe TikTok, un internaut i-a adresat vedetei această întrebare, iar răspunsul a uimit pe toată lumea. 

„Un milion de dolari pe lună”, a fost răspunsul brunetei, potrivit impact

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Corina Caragea în formă: ”Cred că asta e cheia”. Alimentele la care vedeta nu poate renunța / EXCLUSIV

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani

Recent, Corina Caragea recunoștea faptul că cea mai mare sumă de bani din salariul ei o consumă pe vacanțe, vedeta fiind o împătimită a excursiilor cât mai exotice. Aceasta spune că nu regretă investițiile făcute și nici nu se gândește prea mult la aceste lucruri, motiv pentru care în viitor, își propune să bifeze destinații din ce în ce mai îndepărtate. 

„Călătoriile sunt cele care îmi consumă toți banii și nu îmi pare rău. Nu trag linie, mai bine așa. Am o listă lungă de destinații în care nu am ajuns”, a spus prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

VEZI și: Regretul Corinei Caragea, după 17 ani la Pro TV. Ce meserie și-ar fi dorit vedeta să mai urmeze: ”Formatul de sport nu permite multe”

 

Care este țara ce a fascinat-o

Din toate locurile pe care le-a vizitat până acum, Corina Caragea spune că de departe Japonia a fascinat-o cel mai mult. Chiar dacă nu este o țară pentru buzunarele oricui, totul este extrem de bine pus la punct, iar evoluția pe care o întâlnești acolo te va fascina, mărturisește vedeta,

„Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie. E altă planetă. Nu-mi mai amintesc prețurile, am fost în 2018, dar pot să zic că merita totuși. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo e foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. În primul rând, ei întotdeauna se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine în toaletă, în hotel, în restaurant”, a spus Corina Caragea în cadrul podcastului Fain&Simplu realizat de Mihai Morar.

Totuși, aceasta recunoaște faptul că nu s-ar putea muta niciodată în Japonia, în ciuda tuturor acestor lucruri pe care le oferă.

„La Japonia nu stiu dacă m-aș fi putut adapta acolo, nu cred ca aș fi putut să rezist mai mult de două săptămâni. Am văzut tot felul de chestii ciudate. De exemplu, era o coadă la o cafenea ca să mângâie o pisică. Am văzut mulți oameni singuri, mulți oameni triști, mulți oameni la costum care dormeau în metrou pentru că erau epuizați de oboseală’’, a precizat Corina Caragea.

Citește și: Cum a reușit să plătească mai puțin Corina Caragea în vacanța din Veneția

În ce țară s-ar muta Corina Caragea

Totuși, există o destinație de pe lista Corinei Caragea, pentru care aceasta mărturisește că ar lăsa România în spate. 

’’Barcelona a rămas în inima mea forever. Dacă m-aș muta undeva ar fi în Barcelona. Îmi e așa aproape de sufletul meu Spania. Spania le are pe toate și Barcelona cu atât mai mult’’, a declarat Corina Caragea în cadrul podcastului Fain&Simplu realizat de Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel