Corina Caciuc, audiată ca martor în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: „Să ne confirme instanța cine este vinovat pentru divorț”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Avocatul impresarei a oferit mai multe detalii cu privire la înaintarea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare a fi departe de a ajunge la final. În timp ce antrenorul susține că vrea cât mai repede să încheie orice fel de legături cu fosta soție, dar că nu vrea să o implice în aceste procese pe Corina Caciuc, actuala sa parteneră de viață, se pare că instanta i-a dat câștig de cauza impresarei. Mai concret, în noua înfățișarea la Judecătoria Buftea ce a avut loc pe data de 10 aprilie în contextul procesului de divorț, avocatul acesteia, Oleg Burlacu, a cerut instanței ca Corina Caciuc să fie audiată ca martor, ceea ce a fost admis. Bărbatul explică mai concret de ce Anamaria Prodan și el își doresc acest lucru. 

„Deocamdată acesta este principalul dosar din cele pe care le avem, suntem în partea de atac al divorțului dintre părți și practic acum noi ne judecăm pentru a aprecia instanța cine este vinovat pentru divorț de destrămarea familiei Reghecampf. Noi am propus probele de care vrem să ne folosim în apel, pe lângă faptul că ni s-a acceptat ca domnul Reghecampf să depună contractul pe care-l are în prezent și pe care înțeleg că l-a avut cu echipa din Arabia Saudită, noi am cerut să fie audiată și doamna Caciuc, în calitate de martor, pentru că ne interesează să punem punctul pe i, adică să ne confirme instanța cine este vinovat pentru destrămarea cuplului.”, a declarat Oleg Burlacu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Semnele primite de Oana Roman de la mama sa, la aproape două luni de la moarte: „A ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”

Ce spune despre acuzațiile aduse de Reghe către fosta soție

Mai mult, chiar dacă, la rândul său, Reghecampf i-a adus mai multe acuzații fostei soții, printre care și cea de infidelitate, avocatul impresarei susține că nu există nicio dovadă în acest sens, așa cum se întâmplă în celălalt caz. 

„E o chestiune cât se poate de clară. Dacă într-adevăr ar fi existat măcar o persoană care ar fi avut orice fel de relație cu Anamaria Prodan, în secunda doi, în momentul în care a apărut disputa, ar fi făcut o declarație publică, numai prin faptul că ar fi susținut că a fost iubitul ei. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat de când suntem în procedura divorțului, deci este doar o utopie ce susține domnul Regehcampf. Avem situația contrară în cazul său, întrucât au apărut multe poze cu el și alte femei cu care acesta a avut diferite relații.”, a continuat acesta.

Citește și: Cât este de reală prognoza vremii. Busu, adevărul din spatele rubricii meteo: „Vă spun un lucru pe care nu-l știe multă lume”

Despre Anamaria Prodan și Dan Alexa

Cât despre incidentul cu Dan Alexa, care a avut loc în urmă cu câțiva ani de zile și care a fost tot readus în discuție, avocatul impresarei spune că lucrurile sunt cât se poate de evidente în acest caz.

„Nu există o asemenea persoană care să poată spună că Anamaria Prodan ar fi avut o relație în afara căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. Acea speculație deja răsuflată precum că ar fi avut o relație cu Dan Alexa, este o chestiune cât se poate de speculativă, în condițiile în care a văzut toată cum s-a întâmplat scena, dar nimeni nu i-a văzut vreodată în ipostaze tandre. Dacă o lovitură de palmă poate transforma într-o relație mai mult decât profesională, avem grave percepții de a cunoaște realitatea.”, mai spune acesta.

Te-ar putea interesa și: Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu. I-a stricat prietenia cu Iancu Sterp: „A spus că profită de relația asta și că-ți arată el ție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel