Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu. I-a stricat prietenia cu Iancu Sterp: „A spus că profită de relația asta și că-ți arată el ție”

Data publicării:

S-au aruncat noi replici dure între Faimoși și Războinici la Survivor All Stars, în ediția de pe 10 aprilie.

Tensiunile dintre Zanni și Andrei Ciobanu devin tot mai aprinse la Survivor All Stars, iar în ediția de miercuri, 10 aprilie, Faimosul i-a aruncat cuvinte grele fostului său coechipier, pe care l-a „demascat” în fața actualilor săi colegi de trib. Astfel, într-un moment de răbufnire, acesta l-a rugat pe Andrei Ciobanu să le spună actualilor săi colegi „bârfele” pe care le-a spus despre ei, cât timp a fost în campul roșu. În timp ce acesta din urmă a ezitat și l-a acuzat pe Zanni de faptul că minte, Faimosul și-a ieșit complet din pepeni.

Zanni: Ți-am dat de mâncare ca să le dai celor pe care îi denigrai cu noi, ca acum să ne denigrezi pe noi cu ei. 

Andrei Ciobanu: Eu? Pe cine am denigrat eu?

Zanni: Asta te las pe tine să ghicești.

Andrei Ciobanu:  Este o vrăjeală de-a ta. Zi tu ce am zis tuturor, te rog spune. Că arunci aceste dume doar ca să bagi zâzanie. Dar zi cu subiect și predicat.

Citește și: Faimoșii îl fac praf pe Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat din echipa roșie: „O merita din plin. Demnitate niciodată, omul este alunecos”

Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu în fața Războinicilor

Așadar, în continuare a urmat un schimb dur de replici, iar Zanni le-a spus Războinicilor toate lucrurile pe care Andrei Ciobanu le-a declarat, cât timp a fost în tabăra roșie. Direct implicat a fost și Iancu Sterp, prieten bun de acasă cu Ciobanu, pe care însă acesta e pare că l-ar fi bârfit cu actualii adversari, foști coechipieri.

Zanni: Ai venit ca un câine la noi în echipă, să ne spui cum e Iancu și că face manevre din primul sezon, ca să nu-l judece publicul.

Iancu Sterp: Stai, că nu am înțeles-o pe aia cu mine, trebuie să mi-o spui.

Zanni: La un joc „Adevăr sau provocare” a fost întrebat de Ciomag dacă profită cu relația cu Iancu. Ultima propoziție a fost că profită de relația cu Iancu și ce, că toată lumea profită. A spus că Iancu Sterp oricum este un individualist, că doar el se gândește la tine, că tu nu te gândești la el în competiția asta și că-ți arată el ție. Și că tu l-ai trădat în primul sezon.

Andrei Ciobanu: El s-a gândit la competiție, e normal, fiecare e individual aici.

Zanni: „Acum mi-am dat seama de Iancu Sterp” (n.r. așa a zis Ciobanu).

Andrei Ciobanu:  E normal să te folosești de prietenia cuiva, când și voi vă folosiți între voi. 

Zanni: Dacă nu era adevărat, te mai enervai acum?  Asta e atitudinea ta că ai greșit. Tu, ca om, ai vrea vreodată ca prietenul tău să vorbească așa de tine? Atât de întreb.

Andrei Ciobanu:  O să vadă acasă. 

Citește și: S-au aruncat replici dure între Războinici, după pierderea probei de recompensă: „E ultima dată când te rățoiești așa. Dacă tu ești frustrată..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel