Semnele primite de Oana Roman de la mama sa, la aproape două luni de la moarte: „A ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”

Data publicării:

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor în ce ipostaze a visat-o pe Mioara Roman.

Se fac aproape două luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, lucru care a lăsat o suferință uriașă în inimile celor care au cunoscut-o. Printre aceste persoane, Oana Roman a fost de departe cea mai tristă de vestea care a lăsat-o cu un gol uriaș în suflet, întrucât vedeta avea o relație specială cu cea care i-a dat viață. Chiar dacă rănile nu se vindecă prea curând, Oana Roman spune că a visat-o recent pe mama sa, dezvăluindu-le fanilor ipostaza în care era Mioara Roman în imaginile pe care e-a văzut pe timpul nopții.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei. Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Oana Roman a renunțat la doliu

Char dacă multe persoane din comunitatea sa îi împărtășesc durerea și înțeleg chinul prin care trece, altele au decis să o critice pentru faptul că a ales să renunțe la culoarea neagră vestimentară. Astfel, Oana Roman le-a transmis recent o replică dură acestor persoane care îi dau „lecții” de etică și de cum ar trebui să-și poarte doliul.

„Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba va îmbrăcați în negru un an și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții. Asta apropo de cei care se trezesc să mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viață voastră că eu nu dau lecții NIMĂNUI. PUNCT.

"În ceea ce privește durata doliului, Biserica nu reglementează strict durata acestuia. De cele mai multe ori lumea respectă doliul de 40 de zile, deoarece aceasta este perioada în care sufletul trece prin judecată și trebuie ajutat sã se ridice la ceruri și sã își găsească odihnă veșnică. În cazuri speciale, atunci când durerea pierderii ființei dragi este mult prea mare, doliul este purtat în exterior și în suflet pentru toată viață. Important este sã știm că această perioada de doliu nu trebuie sã fie acompaniată de o stare de tristețe exagerată, deoarece trebuie să ne gândim că sufletul celui ce ne-a părăsit va fi mult mai fericit acolo unde se duce decât era pe pământ. Credință multora este că cei care ne-au părăsit s-au dus într-o lume mult mai bună, în care nu există răutate, invidie sau nefericire.”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare. 

VEZI și: „Am doar un apartament lăsat de tata”. Adevărul despre averea Catincăi Roman: „Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel