Cori Grămescu, apariție de senzație. Cum arată celebra antrenoare în costum de baie: „Abia la 38 de ani am învățat să trăiesc așa”

Data actualizării: | Data publicării:

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, s-a fotografiat în costum de baie. 

Cori Grămescu se află în aceste zile în America. Celebra nutriționistă a plecat în Statele Unite, la Miami, în interes de afaceri, dar spune că nu știe unde o va duce drumul și că se va lăsa surprinsă de viață. 

 

„Ne trebuie atât de puțin pentru a fi fericiți! cred ca marele câștig al maturizării mele a însemnat simplificarea vieții mele in ansamblu. Am înțeles târziu cât de important e sa te înconjori de oameni care si-au aliniat faptele cu vorbele, mi-a luat mult pana am devenit suficient de stăpâna pe mine încât sa nu mai reactionez la fiecare stimul, ci sa îmi pun energia spre a fi pe drumul meu, sa fiu eu însămi și sa trăiesc sentimentul ca exact așa cum sunt, sunt perfect suficienta. Am părăsit cu greu nevoia de a ma explica și a ma justifica, dar mai ales nevoia de a-i convinge pe cei din viața mea ca merit sa fiu văzută sau iubita. A fost un proces greu, abia la 38 de ani am învățat sa trăiesc așa, dar a meritat fiecare lacrima si efort. Am venit in SUA urmărind un vis, fără sa știu nimic despre drumul pe care încep sa merg. Dar simt ca zi după zi sunt puțin mai aproape de ceea ce sper sa materializez, trăiesc o viața simpla si linistita si sunt profund recunoscătoare pentru aceste momente domoale, ca un apus frumos peste apa. Viața mea va fi mereu legată de Romania, însă perioadele pe care le petrec aici pentru afacerile mele sunt realmente boostere de energie pentru mine”, a scris Cori Grămescu pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de cățelul său. 

 

„Strălucirea de după antrenament”, este descrierea pe care Cori Grămescu a scris-o în dreptul imaginii cu ea, pe marginea unei piscine, în costum de baie.

În vârstă de 38 de ani, Cori Grămescu demonstrează că antrenamentele pe care le predă sunt eficiente și că dietele pe care le urmează își arată efectul. 

Cori Grămescu, drama prin care a trecut în pandemie: „Eram săracă, deprimată, singură, grasă și infertilă

Cori Grămescu afișează mereu un zâmbet larg, are o atitudine pozitivă și știe cum să motiveze oamenii să devină cea mai bună variantă a lor. 

Așa s-a motivat și ea, de-a lungul vieții, și așa și-a montat creierul să funcționeze. Vedeta a povestit recent cum a fost călătoria ei spre iubirea de sine, într-un moment în care întreaga ei viață se prăbușea. 


Până în 2020, Cori Grămescu părea că le avea pe toate: carieră, relație, prieteni și sănătate de fier. Nimic nu avea să prevestească lovitura pe care viața urma să i-o dea.

„Reusisem chiar sa gasesc un punct de echilibru in care simteam ca sunt bine ancorata si multumita, cu suficienta autenticitate cat sa nu ma tradez singura si cu destula spiritualitate cat sa nu simt ca ma irosesc in van. In locul meu caldut, ma simteam bine. Imi doream sa imi intemeiez o familie, sa fiu mama si cumva pe acolo se termina viziunea mea despre „ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare”. Eram mare, aveam 35 de ani si destul de putine incertitudini”, povestește Cori Grămescu pe Blogul ei personal.


Vedeta s-a confruntat cu probleme cu fertilitatea, a pierdut două sarcini, după care a urmat tratamente hormonale care i-au dat sănătatea peste cap, dar și viața. Cori Grămescu s-a trezit în 2020 fără bani, fără partenerul ei și fără speranță.


„Apoi a venit anul 2020, in care tot planul meu s-a dus pe apa sambetei. Nu doar ca nu am devenit mama, ci am pierdut 2 sarcini. M-am incapatanat sa continui cu tratamentele hormonale, asa ca am facut si o punctie ovariana si un FIV, ca sa fie totul cum trebuie. Veniturile mele au scazut de 10 ori . Relatia in care credeam ca o sa traiesc toata viata s-a dus si ea, intr-o maniera dezamagitoare, ca sa nu spun dezgustatoare.

Pe 14 februarie 2021 eram saraca, deprimata , singura, grasa si infertila.

Cred ca ala a fost si punctul in care toata constructia mea meticulos articulata, la care am inceput sa lucrez la 21 de ani, s-a dus pe apa sambetei. Aveam 37 de ani si ma simteam ca o epava.

Ce faci cand nimic din ce credeai ca e important pentru tine nu mai exista?

Am zacut si am plans o buna perioada de timp. Cand vedeam cum se duce toata viata mea, am simtit cu adevarat disperarea”, a dezvăluit vedeta.

Salvarea vedetei a venit tot de la ea. Cu greu, cu eforturi susținute, ea spune că a reușit să se reconstruiască și să depășească durerea care o doborâse. 

Pentru a-și purta mereu cu ea cei doi copii pierduți, Cori și-a făcut două tatuaje, care s-i amintească mereu de cei doi îngerași.

 

„In ianuarie, la putin timp dupa ziua mea, am simtit ca trebuie sa marchez cumva copiii mei pierduti si toata suferinta pe care o traiam. Simteam ca asta o sa ma linisteasca si o sa pot sa incep sa traiesc din nou. Mi-am spus povestea din sufletul meu, am desenat-o in fel si chip pana a inceput sa aiba sens pentru mine. Am curatat desenul pana a ajuns o colectie de linii si, cu el in brate, m-am dus sa imi fac un tatuaj. Pe mana stanga, sa il vad mereu, sa stiu ca toata suferinta mea are acum o forma concreta. Pentru ca cel mai rau era faptul ca nu reuseam sa contin valurile alea de durere.

Am simtit o eliberare profunda cand mi-am vazut tatuajul, simteam ca in sfarsit ingerii mei au un loc de veci si ca vor fi mereu cu mine. Si am inceput sa imi gasesc si eu linistea, zi dupa zi. Puterea simbolurilor este ca ele lucreaza in plan profund, emotional si asta le da puterea prin care ne putem vindeca prin ele. Din motivele astea functioneaza ritualurile si simbolurile in vindecare, pentru ca acceseaza direct aceasta zona emotionala profunda, in care nu reusim sa penetram rational”, a mai spus vedeta.

 

Iubirea de sine a  venit pentru vedetă prin muncă și disciplină. Ea povestește că s-a forțat să facă cele trei lucruri esențiale pentru sănătate: să doarmă, să mănânce sănătos și să facă mișcare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel