Connect-R, declarații controversate despre post: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el”

Data publicării:

Connect-R a dezvăluit care este motivul pentru care nu ține post.

Connect-R s-a arătat a fi întotdeauna o persoană foarte credincioasă, care le-a vorbit adesea fanilor pe rețelele de socializare despre Dumnezeu și despre importanța pe care rugăciunea o are în viața noastră. Totuși, ultimele declarații ale artistului din cadrul unui interviu, cu privire la importanța postului în viața creștinilor, au fost destul de controversate. Așadar, chiar dacă artistul este foarte credincios, acesta și-a argumentat ferm decizia pentru care nu crede în tradițiile bisericii și, implicit, în faptul că oamenii nu trebuie să mănânce în această perioadă de dulce.

“O să stau cu Maia, o să stau cu familia mea, bineînțeles, despre asta este vorba de Crăciun, despre stat cu familia. Sunt un om spiritual, nu credincios. Nu respect nicio tradiție. În afară de faptul că stau la masa cu ai mei. Rugăciunea nu este o tradiție, este o condiție. Este esențială. Să vorbești despre Hristos nu este o tradiție, este esențial, cam atât.

Nu țin post. Isaia, 58, spune că postul Domnului este altul, este dezlegarea și dezrobirea lanțurilor inimii tale. Fii bun. Încă o mențiune. Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el, mai mâncând un avocado, un strugurel? Și atunci ce post ținem noi, care post? Nici Estera când a ținut post în Vechiul Testament ca să scape poporul evreu nu a mâncat și nici nu a băut apă timp de 3 zile. Apostolii care posteau timp de 3 zile ca să facă câte o vindecare, nu mâncau deloc. Deci care post? Noi știm că Scriptura este cartea de căpătâi a credinței noastre. Hristos nu a mâncat și nici nu a băut apă.”, a declarat Connect-R, potrivit ego.

Poate te interesează și: Adelina Pestrițu, veste importantă pentru fani: „Familia noastră are un nou membru”

 

„Religia asta este o boală incurabilă”

În urmă cu ceva timp, Connect-R a scos la iveală faptul că este criticat de creștinii din comunitatea sa, din cauza cruciuliței pe care acesta o poartă în ureche. Internauții consideră deplasat gestul solistului de a ține acea bijuterie într-un loc atât de nepotrivit. Artistul le-a explicat atunci tuturor despre ce este cu adevărat religia și credința. 

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a spus Connect-R pe rețelele de socializare.

Citește și: Delia, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Cum își petrec cei doi nopțile: „Nu cred că mi-ar plăcea”

Connect-R, vindecat de puterea divină

Connect-R le mai vorbea fanilor și despre puterea pe care Dumnezeu o are asupra noastră, în momentele în care ne așteptăm mai puțin sau în momentele în care ne-am pierdut chiar speranța. Artistul a trăit pe propria piele o minune, când credea că se află într-una dintre cele mai mari cumpene din viața sa. 

"Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(...) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare.”, a povestit artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel