Delia, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Cum își petrec cei doi nopțile: „Nu cred că mi-ar plăcea”

Data publicării:

Delia a dezvăluit mai multe detalii din viața de cuplu.

Delia Matache formează o relație extrem de solidă alături de Răzvan Munteanu, care îi este atât partener de viață, cât și un partener de afaceri excelent. Bărbatul se implică 100% în cariera artistei și, chiar dacă înainte acesta nu avea nicio legătură cu domeniul muzical, provocarea de a deveni managerul solistei i s-a potrivi perfect afaceristului. Recent, Delia a făcut o serie de dezvăluiri inedite, din viața de cuplu al celor doi. Aceștia au o relație atât de bine închegată, încât celebra cântăreață spune că sunt rare momentele în care cei doi stau unul fără celălalt.  

„Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună”, a declarat Delia Matache, în cadrul unui podcast.

Citește și: Delia: „E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii”. Artista le închide gura celor care o critică pentru stilul vestimentar

 

Delia și Răzvan Munteanu se completează perfect împreună

Delia mărturisește faptul că cei doi se completează perfect și, în momentul în care nu mai avea încredere în nimeni, mai ales din industria muzicală, Răzvan a ajutat-o să se relanseze, contribuind într-un procent destul de mare la artista care a devenit astăzi. 

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva. Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta. Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri.

E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe. Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit.

Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună. Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu”, a mai spus artista.

Poate te interesează și: Mama Deliei Matache: „Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas”. Artista, declarații controversate

Delia: „Eu pun pâinea pe masă”

În urmă cu ceva timp, Delia a fost acuzată că este întreținută de soțul „milionar”, lucru ce a enervat-o foarte tare pe artista care le-a dat replica internauților. În realitate, solista susținea faptul că ea este cea care întreține familia, iar dacă ar fi fost, într-adevăr, milionară, aceasta spune că nici nu s-ar mai fi chinuit atât de mult cu cariera sa.

”Și îmi amintesc de glumițele alea făcute: „Soțul Deliei e milionar”. Dacă soțul meu e milionar, eu de ce mai fac asta? De ce fac asta de ani de zile, de ce fac asta în continuare?... Fac asta pentru că îmi întrețin familia și eu sunt milionarul în casă, eu întrețin, eu pun pâinea pe masă”, le-a mai mărturisit Delia fanilor din online, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel