Adelina Pestrițu, veste importantă pentru fani: „Familia noastră are un nou membru”

Data publicării:

Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor faptul că familia sa este de acum mai mare.

Adelina Pestrițu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de fani și de un succes la fel de mare. Așadar, pentru a-și ține fanii cât mai aproape, vedeta nu postează în mediul online doar lucruri ce țin de campanii și, implicit, de viața profesională, ci și extrem de multe detalii din viața personală. La fel s-a întâmplat și prin cea mai nouă postare a vedetei, prin care aceasta le-a dat fanilor săi o veste importantă. Adelina Pestrițu și-a anunțat admiratorii faptul că familia sa este mai mare cu un membru, de acum încolo. Și, în timp ce unii credeau că este vorba despre un copil, în realitate, vedeta și-a cumpăr un cățeluș. 

„Familia noastră are un nou membru. A venit momentul  să vă dau vestea. Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi si l-a lasat sub brad pe Sugar, noul membru al familiei noastre. El este puiul lui Choco.”, le-a transmis vedeta în mediul online, fanilor săi. 

Citește și: Adelina Pestrițu, ținta criticilor: ”Să lăsăm anii 1800 în trecut”. Vedeta le-a spus fanilor că nu este politicos să ceri mâncarea la pachet/ VIDEO

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

 

Adelina Pestrițu, despre dezavantajele pe care le aduce viața de influencer

Faptul că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România nu este un lucru deloc de ușor, susține Adelina Pestrițu. Aceasta spune că muncește în fiecare zi, fără pauze, pentru a avea rezultate cât mai bune și pentru a nu-și dezamăgi publicul. Totuși, recompensa este și ea pe măsură, lucru care o motivează și mai mult pe vedetă.

„Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale.


Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că „fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei. Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele. Dar nu pot și nici nu vreau să mă plâng! Am satisfacții enorme din ambele părți!”, a declarat Adelina Pestrițu, potrivit viva

Poate te interesează și: Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”

„Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa”

Chiar dacă pe rețelele de socializare pare că trăiește o viață de vis, perfectă, Adelina Pestrițu spune că, în realitate, există extrem de multe provocări și tensiuni cărora trebuie să le facă față, asemenea oricărui alt om.

„După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie.

Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Adelina Pestrițu, drama prin care a trecut, în timpul divorțului cu Liviu Vârciu: „În perioada aceea am descoperit că...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel