Connect-R, revelație la 40 de ani: „Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată”

Data publicării:

Connect-R a împlinit 40 de ani și spune că simte că începe să se apropie de adevăratul său sine. 

Connect-R ( pe numele său real Ștefan Relu Mihalache) s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. Și-a început cariera ca rapper și, cu timpul, a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România. 

În ziua în care a împlinit 40 de ani, artistul le-a transmis fanilor un mesaj emoționant, prin care le mulțumește pentru urări. 

„Mulțumesc frumos pentru mesajele minunate pe care le-am primit de «La mulți ani!», apreciez mult că sunteți o comunitate atât de frumoasă. Foarte multe mesaje, n-o să reușesc să răspund la toate, de aceea și fac filmulețul ăsta. Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am. 
 Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată și evident care nu poate muri niciodată. Este puțin impropriu să-i spui cuiva care știe că e de-o veșnicie, să-i spui: «La mulți ani!», dar orice e o dovadă de dragoste și orice mesaj care conține dragoste, așa cum conțin mesajele voastre, este binecuvântare. E bine ca la binecuvântări să nu oferi ca răspuns un refuz. Vă mulțumesc din suflet! Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla care vrea să pară tot timpul impecabil te va obosi foarte grav, să nu obosiți, ci doar să fiți așa cum sunteți voi. Mulțumesc frumos!”, a transmis Connect-R pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Connect-R s-a luptat cu depresia 

Connect-R se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artistul a fost victima depresiei. Acesta a făcut față cu greu stărilor pe care le avea, chiar dacă nu îi lipsea absolut nimic. Cântărețul a povestit, în cadrul unui podcast, că a reușit să se vindece de depresia abia după ce și-a găsit credința în Dumnezeu.

''Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, familei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.'', a declarat Connect-R la Trinitas TV.

 Ce meserie își dorea artistul să practice în copilărie

Connect-R a mărturisit că își dorea să devină preot și mergea foarte des la biserică. 

„Nicidecum. Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?”, a mai spus artistul.

Cum s-a schimbat Connect-R în ultimii ani

„Vorbesc mult de Dumnezeu. Până acum un an jumate eram cu lumea în piept, cu toți băieții, hai cu distracția. Dar după, s-a întâmplat ceva cu mine, m-am schimbat.”, a declarat vedeta.

Connect-R, dezvăluiri dureroase din perioada copilăriei

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și se bucură de un succes imens, dar puțini oameni cunosc copilăria grea pe care a avut-o cântărețul. După Revoluție, părinții acestuia au avut mari probleme cu banii și pentru a supraviețui își vindeau mereu casa și se mutau într-una mai mică. 


Connect-R nu poate uita acele clipe grele, dar este recunoscător deoarece acele condiții grele l-au făcut să fie ambițios și să își dorească să reușească în viață. 


Connect-R a vândut o bună parte din timp ziare în mijlocul unei intersecții, chiar dacă în același timp mergea la studio și înregistra piese muzicale. 


Artistul nu poate uita când într-o zi, pe când vindea ziare în intersecție a auzit dintr-o mașină melodia lui. Atunci a aruncat într-o canalizare toate ziarele și a promis că din acea clipă va face doar muzică. 


Connect-R a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” care a fost coșmarul copilăriei lui, care l-a urmărit o bună parte din viață. 


"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.


Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor. Artistul a mărturisit că banii îi ajungeau pentru un pachet de țigări, ceva de mâncare și un suc. 


”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a mai spus artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel