Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

În lupta zilnică împotriva condițiilor dure de la Survivor All Stars, Războinicii își pun imaginația la încercare în căutarea soluțiilor ingenioase pentru a-și face viața mai ușoară.

Condițiile dificile de la Survivor All Stars îi determină pe Războinici să încerce tot felul de metode ingenioase pentru a face față provocărilor. Recent, Iancu Sterp a încercat să-și simplifice șederea în Republica Dominicană prin confecționarea unor papuci din lemn. Și Sorin Pușcașu a fost inventiv. El a încercat cu ajutor unor plăci de lemn să facă un calendar. Astfel, planul lui era să bată cuie și să lege plăcile pentru a crea un calendar, unde fiecare placă să reprezinte o lună din an.

Sorin Pușcașu: Vreau să fac un calendar șmecher. O placă să fie ianuarie, o placă februarie, alta martie, apoi aprilie și tot așa. Le bat cuie, le leg și după le dăm mai departe, ca un calendar.

Captură video: Voyo

Iancu Sterp: Eu am încercat de când sunt la Survivor să îmi fac cât mai ușoară viața aici, prin ce se poate. M-am gândit să-mi fac o pereche de șlapi și când ies din mare să mă simt ca în vacanță și să nu-mi mai ud adidașii, să încerc să-i păstrez cât mai curați, că nu-mi place să stau ud la picioare.

Dacă nu mi-a ieșit cum mi-a plăcut au rămas la stadiul de proiect și mi-am dat seama în cele din urmă că sunt la Survivor și chiar dacă aș avea și șlapi tot nu am cum să mă păstrez cum vreau eu.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: Situație fără precedent la Survivor All Stars! Faimoșii s-au tuns cu maceta. Cum arată acum Zanni, TJ Miles și Andrei Ciobanu / FOTO

Ana Maria Pal a încercat să-și facă o pălărie din bețe

Nici Faimoșii nu s-au lăsat mai prejos. Ana Maria Pal a încercat să-și facă o pălărie, însă nici ea nu a fost prea mulțumită de rezultatul final.

Ștefania Stănilă: Ana a început de ieri să-și facă o pălărie. Își făcea în spatele barăcii, că a zis că îi e rușine, că poate nu o face cum trebuie.

Ana Maria Pal: Pălăria, zis pălărie... Am luat niște bețe, le-am legat în vârf și după aceea am început cu frunze de palmier să rotunjesc așa pe acolo, în rest nimic. La final a ieșit un coif de petrecere. Mai trebuie pus ceva acolo.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: Zanni, replici tăioase la adresa lui Iancu Sterp: „Atât gândește! E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți să faci”

Andrei Ciobanu: Ana Pal ne surprinde. Are tot felul de chestii. Și-a făcut o perdea mișto, acum a făcut un coșuleț și și-a dat seama că nu i-a ieșit și l-a folosit pe post de coif. Colegii l-au asemănat ca fiind o pălărie pentru ciobani. Acum nu știu dacă băteau vreun apropo, dar cu siguranță eu nu o să mi-l pun în cap. Sunt cioban doar cu numele. Ana Pal a simțit să-i facă cadou lui Iancu. E cel mai perfect pentru Iancu. El e cioban real sau poate chiar eu o să-i fac cadou, pentru că suntem prieteni și să vedem cum îi stă lui Iancu.

Ana Maria Pal: Mă mai gândesc dacă să îi fac cadou lui Iancu coiful, căciula aia de cioban de care zice Andrei.

Te-ar putea interesa și: Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars. Ce a făcut-o pe Războinică să plângă: „Poate multă lume nu înțelege chestia asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel