Zanni, replici tăioase la adresa lui Iancu Sterp: „Atât gândește! E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți să faci”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Voyo
Descriere foto: Sursă foto: Voyo

Zanni nu s-a mai putut abține și i-a adresat cuvinte dure lui Iancu Sterp.

Tensiunile dintre cele două tabere se amplifică tot mai mult, iar divergențele dintre Zanni și Iancu Sterp sunt departe de a se încheia. Înainte de a intra pe traseu pentru jocul de imunitate, Faimosul a ținut să îi adreseze cuvinte dure adversarului său. Zanni a precizat faptul că Iancu Sterp se crede prea înalt și prea inteligent, dar în realitate nu este nici pe departe așa.

Zanni: Nu stau să îi dau raportul lui Iancu Sterp care atât gândește! Se crede prea înalt și prea inteligent.

TJ Miles: Nu e așa inteligent, e bun atlet, e bun sportiv, dar...

Zanni: Zi-mi și mie, Iancu Sterp, când și cu cine te-ai duce la duel din echipa ta, dacă ți-ar garanta cineva din echipa ta că o să te întorci. Te duci? Cu cine? Iancu se crede cel mai îndreptățit, cel mai înalt, îi place să stea țanțoș, se crede inteligent. 

„Îmi pare rău pentru familia lui, pentru cei pe care îi respect, îmi pare rău și pentru el”

Faimosul a adăugat că este esențial în viață să știi cine ești și cât poți să faci, iar comportamentul lui Iancu Sterp nu reflectă acest lucru. Mai mult, Zanni a afirmat, într-un mod ironic, că îi pare rău de familia lui Iancu Sterp.

Zanni: E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți să faci. Îmi pare rău pentru familia lui, pentru cei pe care îi respect, îmi pare rău și pentru el, că e și el aici și râdem, dar la Iancu se vede ceva uriaș rău de tot. (...) Se crede prea înalt și prea inteligent, având în vedere că nu știe ce s-a întâmplat aici, nu știe în ce pericol se află Andrei Ciobanu. 

Captură video: Voyo 

Te-ar putea interesa și: Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars. Ce a făcut-o pe Războinică să plângă: „Poate multă lume nu înțelege chestia asta”

Iancu Sterp: Răspunsul meu este o simplă întrebare pentru Zanni. A fost așa cum am văzut-o eu sau nu?

Zanni: Ți-am mai spus. Ne-am vorbit să mergem la duel și omul se răzgândise după.

Iancu Sterp: Deci voi v-ați vorbit să iasă el și el s-a răzgândit, a luptat și a vrut să rămână pe urmă.

Zanni: El voia să meargă altcineva.

Iancu Sterp: Eu așa am văzut-o. Nu e ca și cum o dau să te atac. Așa s-a văzut din exterior.

Zanni: Moroșanu cu Zmărăndescu au declarat că ar vrea să meargă acasă, că trag echipa în jos și mai târziu când au văzut că fără Moroșanu reușim să câștigăm, atunci a vrut Zmărăndescu să mai rămână. Explicațiile astea le dau pentru că tu crezi că știi, dar nu știi.

Iancu Sterp: De asta te-am întrebat, eu zic cum am văzut-o.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Vedeta recunoaște deschis că își editează toate pozele: „Acum sunt gletuită bine. Îmi fac toate fotografiile în FaceApp” / VIDEO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel