Situație fără precedent la Survivor All Stars! Faimoșii s-au tuns cu maceta. Cum arată acum Zanni, TJ Miles și Andrei Ciobanu / FOTO

Data publicării:

Băieții din tabăra Faimoșilor și-au făcut o schimbare radicală de look. Condițiile tot mai grele și lipsa unui frizer i-au determinat pe Zanni, TJ Miles și Andrei Ciobanu să se tundă cu maceta.

Condițiile de la Survivor All Stars sunt din ce în ce mai dure pentru concurenți. Cu toate acestea, nevoia te îndeamnă să găsești o rezolvare a tuturor problemelor. Așa s-a întâmplat și în această seară, când în tabăra Faimoșilor, Zanni a venit cu o idee ingenioasă pentru a face față condițiilor dificile: tunsul părului.

Zanni: Nu ar fi tare ca toți băieții să ne tundem la 1 în tot capul? Ar fi genial să apărem la joc așa, fără să umblăm la barbă. Eu zic că am fi bengoși rău de tot. Am fi din film, vere. Ai zice că suntem pușcăriași. Suntem la Survivor.

Ana Maria Pal: În dimineața asta, băieții s-au ciuruit în cap, la propriu. Au luat maceta, Zanni i-a convins pe ceilalți. Nu știu ce o să iasă.

Ștefania Stănilă: Ăsta e Survivor. Armele astea le avem, cu astea defilăm. Aveau nevoie de o schimbare de look, aveau nevoie de ceva nou. Am zis că și noi fetele când o să mergem la consiliu o să ne machiem, o să ne punem bandane, o să ne dăm pe față cu cărbuni, să fim mai rele.

Te-ar putea interesa și: Unde a ajuns să locuiască Ioana Tufaru, după ce a fost dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali: „Nu se mai putea să stăm acolo”

Cum arată acum concurenții din tabăra Faimoșilor, după ce s-au tuns cu maceta

După ce s-au tuns cu maceta, concurenții au arătat cu totul diferit. Părul lor este acum mult mai scurt, iar aspectul lor general a suferit o transformare radicală.

TJ Miles: Bă, eu zic că ești bine.

Zanni: Da?

Captură video: Voyo

TJ Miles: Ia să văd. Vrei să te tund eu drept?

Ștefania Stănilă: Băieții arată ciopârțiți, dar sper să-și facă retușuri.

Andrei Ciobanu: Trăiesc cu speranța că o să mă recunoască Mari (n.r. partenera de viață) și că nu o să se despartă de mine.

Captură video: Voyo

TJ Miles: Mi s-a părut că dacă am putea să scăpăm de păr ne-ar face mai bine la traseu, la joc. E foarte cald, transpirăm

Captură video: Voyo

Schimbarea radicală nu a trecut neobservată de către Daniel Pavel, prezentatorul showului Survivor All Stars

Daniel Pavel: Schimbare de look. Cine este responsabil? Cum ați ajuns ajuns aici?

Zanni: M-a tras femeia atât de tare de păr încât a căzut părul.

Andrei Ciobanu: Am făcut un studiu de caz și ne-am dat seama că jungla este în deficit de hairstylisti și am zis să deschidem o nouă frizerie la noi pe insulă. Dacă mă uit în partea stângă parcă se mai poate umbla un pic la înfățișare, deci nu o nicio problemă. Dacă ei (n.r. Războinicii) nu vor să vină la frizeria noastră, noi oricum nu ne supărăm pentru că este non-profit, adică nici nu pierdem și nici nu câștigăm. Noi suntem frizerii, noi suntem clienții, noi suntem patronii. Cam asta este. Stilul maceta. Ei sunt pierduți. Asta este o strategie.

TJ Miles: Acesta este doar începutul la Faimoși. Nu vreau să vă spun prea multe detalii, pentru că vrem să vă arătăm cum o să fie finalul. Acesta este doar începutul. Avem mult mai multe de făcut. E prima zi, înțelegeți? Dar să nu mă copiați, vă rog.

Ana Porgras: Nu știu ce părere au Războinicii, dar mie chiar îmi plac băieții noștri. Arată mai frumos, mai îngrijiți. Nu știu ce s-a întâmplat, dar arată bine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel